Wednesday, April 14, 2010

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ ΣΤΗΝ HEAVEN

Η Δέσποινα φεύγει, ο Αντώνης έρχεται... Μετά την αποχώρηση του Φοίβου και της Δέσποινας Βανδή, η Heaven αναζητούσε εναγωνίως να εντάξει στο δυναμικό της ένα μεγάλο όνομα από τον χώρο του τραγουδιού. Και το βρήκε στο πρόσωπο του Αντώνη Ρέμου...

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, που είναι από τους λίγους της γενιάς του, που καταφέρνουν να κάνουν επιτυχίες και να γεμίζουν τα μαγαζιά, όπου εμφανίζονται, έδωσε τα χέρια με τον Μάκη Πουνέντη και την δισκογραφική εταιρεία του Ant1, Heaven Music, υπογράφοντας 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Το συμβόλαιό του με τη Sony, στο δυναμικό της οποίας βρισκόταν για 15 και πλέον χρόνια - ουσιαστικά από την αρχή της καριέρας του - έληξε στις 12 Μαρτίου και μέχρι σήμερα δεν είχε ανανεωθει.

Η Heaven λοιπόν έσπευσε να κάνει στον Ρέμο μία άκρως δελεαστική πρόταση, την οποία ο ίδιος δεν θα μπορούσε να αρνηθεί.

Έτσι, ο Αντώνης πέρασε χθες το κατώφλι της Heaven και έδωσε τα χέρια με τον Μάκη Πουνέντη.

Η επίσημη ανακοίνωση της Heaven έχει ως εξής:

Η Heaven Music έχει την χαρά να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με έναν κορυφαίο ερμηνευτή του ελληνικού ρεπερτορίου. Με τιμή σας ανακοινώνει ότι ο Αντώνης Ρέμος εντάσσεται από σήμερα στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Heaven, με την οποία υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Αντώνης Ρέμος και ο διευθύνων σύμβουλος της Heaven Music Μάκης Πουνέντης επισφράγισαν τη συνεργασία τους, σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, στην αίθουσα Τσώρτσιλ του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια, παρουσία του αντιπροέδρου του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ Θοδωρή Κυριακού, ο οποίος καλωσόρισε τον Αντώνη Ρέμο στην οικογένεια του ΑΝΤΕΝΝΑ και της Heaven Music.

Η Heaven Music και ο Αντώνης Ρέμος ξεκινούν μια κοινή πορεία θέτοντας τις βάσεις για μια δημιουργική και δυναμική συνέχεια. Ο Αντώνης Ρέμος αναχωρεί αυτές τις ημέρες για μια σειρά συναυλιών σε Αυστραλία, Καναδά και Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

No comments:

Post a Comment