Tuesday, April 27, 2010

ΣΑΡΩΣΕ Η ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ

Η Ρούλα επέστρεψε δυναμικά. Με μια εντυπωσιακή είσοδο που θύμιζε πολύ τις παλιές καλές εποχές του «Μπράβο», η Ρούλα Κορομηλά καλωσόρισε τους τηλεθεατές στο φαντασμαγορικό είναι η αλήθεια, πρώτο live του «Greek Idol».

Η Ρούλα μπήκε στην τεράστια σκηνή του talent show χορεύοντας, αν και η φούξια, μάξι φούστας της την δυσκόλευε λιγάκι, με το χαμόγελο στα χείλη αν και όπως παραδέχθηκε το είχε το άγχος της.

Μάλιστα αυτό φάνηκε σε αρκετές στιγμές του Live, είτε όταν λαχανιασμένη προσπαθούσε να πει τα λόγια της, ή όταν της ξέφευγαν διάφορες κορονίτσες όταν φώναζε το όνομα του show, είτε σε διάφορες στιγμές που συνομιλούσε με τους κριτές και ήταν λιγάκι πιο… «επιθετική» από ότι έπρεπε.

Εκεί φυσικά και η κριτική επιτροπή, με guest κριτή και αυστηρότερo όλων, τον Πέτρο Κωστόπουλο. Εκεί και αρκετά μεγάλα ονόματα του ALPHA, με πρώτη και καλύτερη την Ελένη Μενεγάκη, συνοδευόμενη από τον αδελφό της, τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, όλους τους… «Δέστε τους», τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θέμη Γεωργαντά και την Μπέτυ Μαγγίρα.

Ηχηρές όμως ήταν και οι απουσίες από την πρεμιέρα της Ρούλας. Ψάχναμε να βρούμε τη Ναταλία Γερμανού, αλλά πουθενά… και φυσικά ούτε λόγος για τον Λάκη Λαζόπουλο!!!

Πάντως η Ρούλα Κορομηλά δεν φάνηκε να πτοήθηκε από τις απουσίες. Αντιθέτως πήγε να καλωσορίσει όσους την τίμησαν στην πρώτη της εκπομπή και μάλιστα έκλεισε ραντεβού με την Ελένη Μενεγάκη για να τα πουν οι δυο τους στον «Καφέ με την Ελένη»!!!

Βέβαια, από το πρώτο Live δεν έλειψαν και τα απρόοπτα. Έτσι, όπως και στο X– Factor, έτσι και στο «Greek Idol» υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα!!! Η Ρούλα πάντως ψύχραιμη είπε ότι έχει ερευνηθεί όλο το στούντιο, ότι η ίδια και οι συνεργάτες της θα παραμείνουν στη θέση τους, τόνισε όμως ότι αν κάποιος φοβάται, μπορεί να αποχωρήσει.

Και φυσικά η επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά μετά από τέσσερα χρόνια ήταν και το γεγονός που ανέμεναν με αγωνία οι τηλεθεατές. Αυτό άλλωστε έδειξαν τα νούμερα της AGB, αφού το πρώτο live του «Greek Idol» ξεπέρασε κατά πολύ τα προγράμματα που ήταν απέναντί του.

Έτσι, από τις 21:00 – 22:00 στο σύνολο το «Greek Idol» έκανε 38% τηλεθέαση, ενώ η «Παιδική Χαρά» στο MEGA έφτασε το 14,6% και το «Wipe Out» στον ΑΝΤ1 9,3%. Στα νεανικά κοινά τα ποσοστά του talent show του ALPHA την πρώτη ώρα εκτινάχθηκαν στο 41,5%, ενώ η «Παιδική Χαρά» και το «Wipe Out» έκαναν 18% και 10,8% αντίστοιχα.

Στην επόμενη ώρα 22:00 – 23:00 το «Greek Idol» έκανε 30,3%, το «4» του Παπακαλιάτη 21,4% και ο «Πόλεμος των άστρων» 7,2%. Στα νεανικά κοινά το «Greek Idol» άγγιξε το 32,8%, το «4» 26,6% και ο «Πόλεμος των άστρων» 7,7%.

Τέλος και την τελευταία ώρα το «Greek Idol» τερμάτισε πρώτο με 30,1%, ο «3ος νόμος» έκανε 14,1% και οι «Ράδιο Αρβύλα» 21,7%. Τα ποσοστά στα νεανικά κοινά την ώρα αυτή ήταν: «Greek Idol» 31,5%, «3ος Νόμος» 16,4% και «Ράδιο Αρβύλα» 30%.

No comments:

Post a Comment