Friday, April 23, 2010

ΝΕΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

Ο Πρόεδρος ΔΣ και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ αποφάσισαν σήμερα την πλήρωση των θέσεων των Γενικών Διευθύνσεων Ενημέρωσης και Τηλεόρασης, καθώς και της θέσης του Διευθυντή Προγράμματος της Γενικής Διεύθυνσης Τηλεόρασης.

Γνώση και εμπειρία
Η Διοίκηση της ΕΡΤ προχώρησε στην πλήρωση των θέσεων με γνώμονα την αξιοποίηση του υπάρχοντος στελεχιακού δυναμικού της εταιρείας, το οποίο και γνώση των διαδικασιών, αλλά και σημαντικότατη εμπειρία, από θέσεις ευθύνης, διαθέτει.

Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίστηκε η τοποθέτηση του δημοσιογράφου Βασίλη Μπίτση στη θέση του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης, της Ελένης Χοϊδά στη θέση της Γενικής Διευθύντριας Τηλεόρασης και της Ευαγγελίας Τσιλίκουνα στη θέση της Διευθύντριας Προγράμματος της Γενικής Διεύθυνσης Τηλεόρασης. Ο Βασίλης Μπίτσης ασκούσε έως σήμερα τα καθήκοντα του Συντονιστή της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης, η Ελένη Χοϊδά, υπηρετούσε ως σύμβουλος προγράμματος της Γ. Δ. Τηλεόρασης και η Ευαγγελία Τσιλίκουνα υπηρετούσε ως προϊσταμένη του τμήματος σύνθεσης προγράμματος της Γ. Δ. Τηλεόρασης.

Ελένη Χοϊδά- Λάμαρη

Η Ελένη Χοϊδά ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στην ΕΡΤ από το 1978 ως συνεργάτης του Τμήματος Ψυχαγωγικών Εκπομπών, υπό τον Γιώργο Παπαστεφάνου και τη Φραγκίσκη Καρόρη και του Τμήματος Παιδικών Εκπομπών, υπό τον Νίκο Πιλάβιο ενώ από το 1981 συνέχισε ως τακτική υπάλληλος. Έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων στο Deree, μιλάει άπταιστα αγγλικά και γαλλικά και έχει εργαστεί διαδοχικά στη Διεύθυνση Τηλεόρασης της Γενικής Διεύθυνσης ΕΡΤ1 έως το 1981, στο Τμήμα ειδικών εκπομπών και διεθνών παραγωγών έως το 1984 και στο σχεδιασμό και την παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών, δραματοποιημένων σειρών, τηλεταινιών και ντοκιμαντέρ έως το 1997. Το 1997 ανέλαβε προϊσταμένη του Τμήματος Διεθνών Συμπαραγωγών, το 2002 Διευθύντρια Προγράμματος και από το 2004 έως σήμερα υπηρετούσε ως σύμβουλος προγράμματος της Γενικής Διεύθυνσης Τηλεόρασης της ΕΡΤ.

Βασίλης Μπίτσης

Ο Βασίλης Μπίτσης εργάζεται ως δημοσιογράφος στην ΕΡΤ από το 1987 και από το 1991 ως αρχισυντάκτης ειδήσεων και παραγωγός για την τηλεοπτική κάλυψη όλων των μεγάλων γεγονότων. Το 2002 του ανατέθηκαν τα καθήκοντα του Διευθυντή Σύνταξης Ειδήσεων και Ενημέρωσης ενώ τη διετία 2006-2007 του Διευθυντή Σύνταξης της ψηφιακής ΕΡΤ. Από τον Ιανουάριο του 2010 ως σήμερα, ασκεί τα καθήκοντα του Συντονιστή Έργου της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης της ΕΡΤ ΑΕ. Ο κ. Μπίτσης, με σπουδές στη Νομική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών - Τμήμα πολιτικών επιστημών και δημοσίου δικαίου και μεταπτυχιακές σπουδές στις Πολιτικές επιστήμες (London School of Economics) & στις Διεθνείς Σχέσεις (University of Sussex) είναι παντρεμένος και πατέρας δύο αγοριών.

Ευαγγελία Τσιλίκουνα

Η Ευαγγελία Τσιλίκουνα εργάζεται στην ΕΡΤ από το 1984 ως συνεργάτης και από το 1986 ως τακτική υπάλληλος. Με σπουδές στη Νομική Σχολή Αθηνών και πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, η κα Τσιλίκουνα υπηρέτησε στη Γενική Διεύθυνση Προγράμματος, και στον Τομέα Μόρφωσης της ΕΤ1. Το 1997 τοποθετήθηκε προϊσταμένη του Τμήματος σύνθεσης προγράμματος της ΝΕΤ ενώ από το 2002 έως σήμερα, ασκεί τα καθήκοντα της Προϊσταμένης του Τμήματος Σύνθεσης Προγράμματος της Γενικής Διεύθυνσης Τηλεόρασης της ΕΡΤ ΑΕ.

No comments:

Post a Comment