Thursday, April 29, 2010

ΟΙ ΠΙΟ ΚΕΦΑΤΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

Η Νέα Υόρκη, το Σικάγο και η Βοστώνη χαρακτηρίστηκαν οι πιο κεφάτες πόλεις στις ΗΠΑ ξεπερνώντας κατά πολύ το Λος Άντζελες και το Σαν Φραντσίσκο. Σύμφωνα με τον χαρακτηρισμό τους οι τρεις αμερικανικές αυτές μεγαλουπόλεις προσφέρουν απλόχερα διασκέδαση, καλό φαγητό, ψώνια αλλά και πολιτισμό όλων των ειδών από εκδηλώσεις, ομιλίες, εκθέσεις, θέατρα αλλά και ότι άλλο επιθυμεί ένας επισκέπτης.

"Οι μητροπολιτικές περιοχές όπως η Νέα Υόρκη, η Βοστώνη, το Σικάγο και αρκετά πιο κάτω το Μαϊάμι και η Φιλαδέλφεια , προσφέρουν στους ντόπιους και στους τουρίστες πολλές επιλογές για όλα τα γούστα κατοίκων και τουριστών", ανέφερε μια εκπρόσωπος της ιστοσελίδας που έκανε το σχετικό γκάλοπ.

Το Μαϊάμι και το Λος Άντζελες από την άλλη έχουν πέσει αρκετά και δεν βρίσκονται στις πέντε καλύτερες ως προς την διασκέδαση αμερικανικές πόλεις.

Το ίδιο συμβαίνει με το Σαν Φραντσίσκο, το Σιάτλ, το Πόρτλαντ, τη Φιλαδέλφεια και τη Μινεάπολη που φιγουράρουν σε αρκετά χαμηλές θέσεις.

Ειδικά όμως το Πόρτλαντ, σημειώνεται ότι αν και δεν είναι πολύ ψηλά ,έχει μια ιδιαίτερη θέση στον κατάλογο γιατί διαθέτει πολλές και μεγάλες μαρίνες, αμέτρητα γυμναστήρια και κέντρα αδυνατίσματος καθώς δεκάδες γήπεδα για γκολφ, πολλά πάρκα και κινηματογράφους.

Δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι ο παράδεισος του τζόγου, το Λας Βέγκας βρίσκεται μόλις στην 26η θέση ενώ η Νέα Ορλεάνη στην 13η, η Ουάσινγκτον στην 27η θέση και η Φλόριντα στην 42η.

No comments:

Post a Comment