Monday, April 26, 2010

ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ LADY GA-GA

Η Lady Gaga είναι η απόλυτη pop τραγουδίστρια των τελευταίων χρόνων και τα τραγούδια της έχουν γίνει φοβερές επιτυχίες. Ωστόσο, δύο θρυλικές pop τραγουδίστριες, υπεραμύνονται οποιασδήποτε ομοιότητας προσπαθούν να τους προσάψουν με τη Gaga. Τόσο η Christina Aguilera, όσο και η Grace Jones δυσαρεστήθηκαν με τα νεα, όταν τις σύγκριναν με την diva της pop!

Η Christina Aguilera θα κυκλοφορήσει το νέο της album Bionic τον Ιούνιο και πολλοί έσπευσαν να συγκρίνουν τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού της Not Myself Tonight, με αυτά των τραγουδιών της Gaga. Η Christina απαξίωσε οποιαδήποτε ομοιότητα, εξηγώντας ότι όλα είναι μέρος της δουλειάς. "Δεν αξίζει καν τον κόπο να το σχολιάσω. Είμαι στη δουλειά πάνω από μια δεκαετία και νομίζω ότι η δουλειά μου μιλάει από μόνη της", δηλώνει η Christina, η οποία στο παρελθόν είχε δηλώσει άγνοια για την ύπαρξη της Lady Gaga, παρόλο που τη συγκρίνουν μαζί της από τότε που πρωτοεμφανίστηκε.

Η θρυλική τραγουδίστρια, ηθοποιός και μοντέλο Grace Jones φέρει επίσης ορισμένες ομοιότητες με τη Lady Gaga, ωστόσο η Grace κατηγορεί τη Gaga ότι της έκλεψε το δικό της look. Τα παράπονα ξεκίνησαν αφότου η Gaga ζήτησε από την Jones να συνεργαστούν και η τελευταία την απέρριψε. "Θα προτιμούσα να δουλέψω με κάποιον πιο αυθεντικό και που δεν με αντιγράφει. Βλέπω τι φοράει και είναι πράγματα που είχα φορέσει εγώ στο παρελθόν. Αυτό με τσαντίζει", λέει κατηγορηματικά η Grace Jones.

No comments:

Post a Comment