Tuesday, April 20, 2010

STAR WARS ΚΑΙ ΣΕ BLUE RAY ΕΚΔΟΣΗ

Σίγουρα είναι κάτι που περίμεναν όχι μόνο οι οπαδοί της διάσημης κινηματογραφικής σειράς, αλλά και οι φίλοι της επιστημονικής φαντασίας γενικότερα: Η δημιουργική ομάδα του George Lucas επιβεβαίωσε την κυκλοφορία των «Star Wars» σε Blu-ray υψηλής ευκρίνειας.


Βέβαια, όσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις σίγουρα θα είχαν ακούσει τις περσινές φήμες για ένα τέτοιο εγχείρημα, φήμες όμως που ποτέ δεν είχαν επιβεβαιωθεί επισήμως. Μάλιστα, κάποιες ασαφείς δηλώσεις μέσα από την εταιρεία του Lucas είχαν υπονοήσει ότι οι ταινίες θα κυκλοφορούσαν στη μορφή της «απόλυτης κασετίνας».


Ο υπεύθυνος των δημοσίων σχέσεων, Steve Sansweet, κράτησε μια διπλωματική απόσταση όσον αφορά την «απόλυτη κασετίνα», αλλά επιβεβαίωσε ότι η ομάδα έχει ήδη αρχίσει να εργάζεται πάνω στις συγκεκριμένες κυκλοφορίες.


«Δουλεύουμε ήδη εδώ και δύο χρόνια σε ένα πλήρες σετ των έξι ταινιών σε Blu-ray με πολύ έξτρα υλικό – δε θα το ονομάσω το «απόλυτο» σετ επειδή συνεχώς ανακαλύπτουμε καινούρια πράγματα. Ανακαλύπτουμε όλων των ειδών τις σκηνές από τα καθημερινά γυρίσματα που ποτέ πριν δεν έχουν διατεθεί στο κοινό. Πέρα από οτιδήποτε γνωρίζετε μέχρι τώρα... υπάρχουν κάποιοι πραγματικοί θησαυροί.»


Αν και ο Sansweet δεν αναφέρθηκε σε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, εξωτερικές πληροφορίες κάνουν λόγο για τον Οκτώβριο του 2011.

No comments:

Post a Comment