Sunday, April 25, 2010

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ 'ΑΛΤΕΡ' ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Κώστας Χαρδαβέλλας θα παραμείνουν στο δυναμικό του Alter και την επόμενη σεζόν. Οι δύο δημοσιογράφοι ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους με το κανάλι του Περιστερίου και θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης...

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υπέγραψε με το Alter για ακόμα δύο χρόνια και την επόμενη σεζόν θα συνεχίσει να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, καθώς και την ενημερωτική του εκπομπή ''Πρόσωπο με Πρόσωπο''. Ο δημοσιογράφος αποτελεί το δυνατό χαρτί του σταθμού, ο οποίος φυσικά δεν θα τον άφηνε να φύγει τόσο εύκολα, οπότε έσπευσε να ανανεώσει έγκαιρα το συμβόλαιό του.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας πάλι ανήκει στο δυναμικό του σταθμού εδώ και πολλά χρόνια, οι εκπομπές του ''Αθέατος Κόσμος'' και ''Πύλες του Ανεξήγητου'' φέρνουν άκρως ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης και η συνέχιση της συνεργασίας του με τον σταθμό και την επόμενη σεζόν ήταν σχεδόν αυτονόητη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το Alter επιθυμεί να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ενημερωτικό του προφίλ, σε μία εποχή που Alpha και Ant1 δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην ψυχαγωγία. Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι και η Αγγελική Νικολούλη θα ανανεώσει το συμβόλαιό της με το Alter, αλλά παραμένει άγνωστο τι ακριβώς θα γίνει με τον Άκη Παυλόπουλο και την εκπομπή του πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Έντονες επίσης είναι και οι φήμες περί επικείμενης μετακίνησης της Αννίτας Πάνια στον Alpha την ερχόμενη σεζόν.

No comments:

Post a Comment