Thursday, April 22, 2010

ΚΟΡΟΜΗΛΑ-ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΣΤΟ GREEK IDOL

«Ριζικές αλλαγές», όπως εκφράστηκε από τον Αlpha, μεθοδεύονται στο μουσικό τηλεριάλιτι «Greek Ιdol». Από Δευτέρα επιστρέφει μπροστά από τις κάμερες η Ρούλα Κορομηλά και συντόμως, όπως λέγεται, μέλος της κριτικής επιτροπής θα αποτελεί ο Νίκος Καρβέλας, προκειμένου να τονωθεί η τηλεθέαση του προγράμματος .

Τις προηγούμενες ώρες καταγράφτηκε έντονη κινητικότητα στον σταθμό. Οι επιτελείς ζήτησαν από σχεδόν όλους τους παρουσιαστές, τουλάχιστον των ψυχαγωγικών εκπομπών, να δώσουν το «παρών» στην απευθείας μετάδοση του τηλεριάλιτι για να ενισχύσουν την επάνοδο της Ρούλας Κορομηλά, η οποία επανακάμπτει στα τηλεοπτικά πλατό ύστερα από τέσσερα χρόνια. Ενδεικτικά το βράδυ της Δευτέρας θα είναι εκεί μέχρι και η Ελένη Μενεγάκη.

«Οχι, η Αντα Λιβιτσάνου δεν αποτελεί παρελθόν», αποσαφηνίστηκε από το κανάλι της Παιανίας. Η ηθοποιός που έγινε αιτία να μη μετέχει από την έναρξη του «Greek Ιdol» ο συνθέτης Νίκος Καρβέλας θα παραμείνει στο μουσικό τηλεριάλιτι, ως ο συνδετικός κρίκος εκείνων που συμμετέχουν με το κεντρικό πλατό, μεταφέροντας το κλίμα από τα παρασκήνια.

No comments:

Post a Comment