Sunday, April 25, 2010

Η 'ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ' ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΜΑΙΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ

Η Rebbie Jackson είναι η πιο άσημη από τα αδέρφια του Michael Jackson, καθώς δεν της αρέσουν τα φώτα της δημοσιότητας και τα αφήνει να πέφτουν στα διάσημα αδέρφια της που γνωρίζουν καλύτερα απ'αυτά. Παρ'όλα αυτά, εμφανίστηκε πρόσφατα σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για τη διάσημη οικογένειά της. Γνωρίστε τη Rebbie Jackson...

Η 59χρονη Rebbie είναι η μεγαλύτερη από τα 10 αδέλφια της οικογένειας και η ομοιότητα είναι καταπληκτική. Ήταν εκείνη που ανέλαβε το δύσκολο έργο να στηρίξει τα τρία παιδιά του Jackson μετά το θάνατό του. Για τους τρεις πρώτους μήνες μένανε μαζί, βοηθώντας ο ένας τον άλλον να ξεπεράσουν τον αιφνίδιο θάνατο του βασιλιά της pop.

Παρόλο που δεν κάνει πια δημόσιες εμφανίσεις, η Rebbie ήταν και αυτή παιδί-σταρ όπως και τα αδέρφια της, αφού ξεκίνησε να τραγουδάει το 1974 και έκανε εμφανίσεις μαζί τους (The Jackson 5) στις θρυλικές παραστάσεις τους στο Las Vegas. Ωστόσο, η ίδια επέλεξε να τα αφήσει πίσω όλα αυτά, για να κάνει τη δική της οικογένεια. Σε ηλικία 18 χρονών, παντρεύτηκε το αγόρι της από το σχολείο, παρά τις έντονες αντιρρήσεις του πατέρα της Joe. Με το σύζυγό της απέκτησε τρία παιδιά, δύο κορίτσια και ένα αγόρι.

Μιλώντας για τα παιδιά του Michael Jackson, η Rebbie δήλωσε πως είναι πλέον καλά, αν και ο θάνατος του Michael τα ανάγκασε να μεγαλώσουν πιο γρήγορα. Τα παιδιά μένουν τώρα με τη μητέρα της Rebbie, η οποία τα βγάζει πέρα μια χαρά μαζί τους, όπως δήλωσε η ίδια. Η Rebbie παρακολουθεί από κοντά την έρευνα για το θάνατο του Michael Jackson και περιμένει τις εξελίξεις για την υπαιτιότητα του κατηγορούμενου γιατρού Dr. Conrad Murray.

No comments:

Post a Comment