Thursday, April 29, 2010

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ

ROSEBLEED
LEXICON PROJECT
SEDIMENT BRUISE
Πέμπτη 29 Απριλίου
στο «Μύλος Club»

Η νέα ελληνική σκηνή έχει τη τιμητική της, σημερα, Πέμπτη 29 Απριλίου στο club του Μύλου! Οι Rosebleed, μετά από μια σπουδαία πορεία τον χειμώνα που πέρασε, καταλήγουν σε δύο μεγάλες συναυλίες, στο Κύτταρο της Αθήνας, στις 6 Μάη, και στον Μύλο της Θεσσαλονίκης, στις 29 Απρίλη, γιορτάζοντας το τέλος της μακράς “White balloons” περιοδείας που ξεκίνησε από τον Νοέμβριο του 2009! Το ομότιτλο άλμπουμ ακούστηκε και αγαπήθηκε πολύ ενώ αυτές τις μέρες οπτικοποιήθηκε, μετά το Until Next Time, και δεύτερο τραγούδι μέσα από αυτό, το I Want To Have It All! Οι Rosebleed εκτός από τα κομμάτια του White Balloons θα παίξουν και τραγούδια από το Stories EP αλλά και τραγούδια που αγαπούν να “πειράζουν”.
Οι Lexicon Project έρχονται και πάλι στη Θεσσαλονίκη μετά τις εμφανίσεις τους με τους Μπλέ και φέρνουν τον φρέσκο ήχο του ελληνόφωνου alternative rock. Με τον πρώτο τους δίσκο, με τίτλο το όνομά τους, να έχει μόλις κυκλοφορήσει και με γεμάτη τη “φαρέτρα” τους από τα τραγούδια του δίσκου (το “Μαρία” ακούγεται πολύ στα ραδιόφωνα της πόλης) αλλά και από τα τραγούδια που οι ίδιοι διασκευάζουν (μερικά θα έλεγε κανείς τα...ανασκευάζουν), οι Lexicon Project δείχνουν το δρόμο για να αποκτήσει και το ελληνόφωνο ροκ τον χαρακτηρισμό “νέο”!
Οι Sediment Bruise είναι οι εκπρόσωποι της πόλης στη βραδιά, έχοντας ήδη δέκα χρόνια ιστορίας πίσω τους και ένα άλμπουμ στο ενεργητικό τους ενώ ετοιμάζουν το επόμενο! Η εξάδα των Θεσσαλονικέων έχει παίξει σε πολλούς live χώρους της πόλης αλλά έχει περάσει καιρός από τη τελευταία τους εμφάνιση, έτσι η παρούσα είναι πολυαναμενόμενη!
Είσοδος: 10 ευρώ
Πόρτες: 21.30
Έναρξη (πρώτη μπάντα στη σκηνή: 22.00)
Μύλος Club, Ανδρέου Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη – 2310 510081

info:
www.myspace.com/rosebleed696
www.myspace.com/lexiconproject
www.myspace.com/sedimentbruise

www.musicom.gr



Οργάνωση - παραγωγή: MUSICOM

No comments:

Post a Comment