Monday, April 26, 2010

ΚΑΙ Ο ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ GREEK IDOL

«Greek Idol» και με Θέμο Αναστασιάδη. Ο «Mr Ολα» θα είναι το τέταρτο μέλος της κριτικής επιτροπής του «Greek Idol»! Μετά τη Ρούλα Κορομηλά που ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής, οι Γερμανοί επεφύλαξαν μία ακόμη έκπληξη (κίνηση-ματ όπως τη χαρακτηρίζουν πολλοί) «κλείνοντας» τον δημοσιογράφο ως γκεστ σταρ της αποψινής πρεμιέρας!

Ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής δέχτηκε να είναι το τέταρτο μέλος της κριτικής επιτροπής στην πρώτη βραδιά του σόου, λίγες ώρες πριν βγει στον αέρα του ΑΝΤ1 η εκπομπή του «Ολα 10». Μπορεί το συγκεκριμένο talent show να είχε όλα τα στοιχεία μιας υπερπαραγωγής, με καλεσμένο μάλιστα τον Γιάννη Πλούταρχο, ωστόσο οι υπεύθυνοι της εκπομπής αναζητούσαν ακόμη ένα πρόσωπο για ενισχύσεις! Με την απόφαση αυτή το κανάλι της Κάντζας αποδεικνύει πόσο μεγάλη σημασία δίνει στην επιτυχία την οποία περιμένει από το «Greek Idol». Απόφαση που δεν αποκλείεται να μετατραπεί σε «κανόνα», κάτι που σημαίνει πως κάθε εβδομάδα θα βλέπουμε ένα τέταρτο πρόσωπο ως γκεστ στο πλευρό των μελών της εκπομπής.

Ο Alpha, αντιμέτωπος με τον μεγάλο ανταγωνισμό, επιστρατεύει το «βαρύ πυροβολικό» και ο Θέμος Αναστασιάδης μοιραία θα έρθει αντιμέτωπος με τη μεγάλη δύναμη του ANT1 στη βραδινή ζώνη, τους «Ράδιο Αρβύλα». Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπορεί να δίνει τη σκυτάλη στον Θέμο Αναστασιάδη κάθε Δευτέρα βράδυ με το «Ολα», ωστόσο αυτή τη φορά θα τον βρει... απέναντί της.

Ενδιαφέρουσα αναμένεται να είναι η «μάχη» μεταξύ του τρίωρου σόου ταλέντων του Alpha και της σατιρικής εκπομπής, διάρκειας μίας ώρας, που μέχρι στιγμής έχεις χτυπήσει κάθε αντίπαλό της.

No comments:

Post a Comment