Wednesday, April 21, 2010

ΟΙ IXTHEIS ΣΤΟ LIBIDO-30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Οι "IXTHEIS" δημιουργήθηκαν στην Θεσσαλονίκη το 2006.Απο τότε, πέρα από τα opening act σε "Reamonn","Arash","Godfathers","Puressence" αλλά και στον "Διονύση Τσακνή", έχουν κυκλοφορήσει 2 δισκογραφικές δουλειές (Είναι πολλά τα λεφτά.-2007),(Το βιβλίο της ζωής-2009) και το digital single (Άλλες μέρες-2008).Επίσης, συμμετείχαν στην συλλογή "Unsigned United" της Legend και του 902fm στην Αθήνα. Τραγούδια τους όπως: "Ινδιάνικος Χορός", "Κοιτάς Μακριά", "Είναι πολλά τα λεφτά", "Άλλες Μέρες", "Στο Βορρά", "To βιβλίο της ζωής" είναι πλέον γνωστά στο κοινό του ελληνικού ροκ της πόλης αλλά και της επαρχίας λόγω των μεταδόσεων από ενημερωμένα στο είδος ραδιόφωνα.

Έχουν αποσπάσει θετικότατες κριτικές για τις ζωντανές τους εμφανίσεις, στις οποίες πέρα από το δικό τους υλικό, ερμηνεύουν ξένες αποκλειστικά ροκ διασκευές από όλο το φάσμα του είδους (1970-2010), «πειραγμένες» μέσα από το δικό τους πρίσμα.

Την Παρασκευή 30-4 θα εμφανιστούν στο Libido live stage στα Λαδάδικα σε ένα πρόγραμμα τριών και πλέον ωρών .Μαζί τους θα συμμετέχει και ο Μανώλης Πασχαλίδης που λειτουργεί σαν «έκτη αίσθηση» του group και δίνει τη δική του alternative χροιά στα τραγούδια που ερμηνεύει.

Οι "IXTHEIS" είναι:

Κωνσταντίνα Γαλάνη-Φωνή

Φώτης Παπασταύρου-Κιθάρες, μουσική, στίχοι

Ηλίας Κάτσιος-Μπάσο

Χρήστος Τατόγλου-Πλήκτρα

Γιώργος Μπαϊράμης-Τύμπανα

Συμμετέχει: Μανώλης Πασχαλίδης-Φωνή, ακουστική κιθάρα.



Ώρα έναρξης: 23:00

Τιμή εισόδου:10 ευρώ με ποτό

Πληροφορίες και τραγούδια προς ακρόαση http://www.ixtheis.gr

No comments:

Post a Comment