Thursday, April 15, 2010

ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΗΤΛΣ

Φαίνεται ότι το αυστηρό και παραδοσιακό Βατικανό έχει αρχίσει σιγά σιγά να εκσυγχρονίζεται. Μετά την αναγνώριση της αξίας της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «The Simpsons» ήρθε η ώρα να δώσει... άφεση αμαρτιών στους Beatles.


Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύτηκε στην επίσημη εφημερίδα του Βατικανού, L’ Osservatore Romano, τα θρυλικά ποπ Σκαθάρια συγχωρούνται μετά από πολλά χρόνια για τον... αμαρτωλό rock’n’roll τρόπο που έζησαν τη ζωή τους και για τις δηλώσεις του John Lennon ότι το συγκρότημα είναι πιο δημοφιλές και από τον... Ιησού.


Συγκεκριμένα το άρθρο γράφει: «Είναι αλήθεια ότι πήραν ναρκωτικά, έζησαν τη ζωή τους στο έπακρο εξαιτίας της επιτυχίας τους, ισχυρίστηκαν ότι είναι μεγαλύτεροι από τον Ιησού και περνούσαν μυστηριώδη μηνύματα, τα οποία μάλλον ήταν και σατανικά. Μπορεί να μην έχουν υπάρξει το καλύτερο παράδειγμα για τη νεολαία της εποχής τους, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν το χειρότερο. Οι πανέμορφες μελωδίες τους άλλαξαν τη μουσική και συνεχίζουν να προσφέρουν ευχαρίστηση. Με δεκατρία αλμπουμ που άλλαξαν την ιστορία της pop μουσικής δεν υπάρχει τίποτα άλλο να προστεθεί... Οι Beatles ήταν το διασημότερο και πλέον αναγνωρισμένο συγκρότημα στον κόσμο.»

No comments:

Post a Comment