Monday, April 12, 2010

ΕΚΤΟΣ 'ΑΛΦΑ' Ο ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ

Μόνο μες την καλή χαρά δεν είναι ο Σάββας Πούμπουρας τις τελευταίες ημέρες, μετά την πανηγυρικό «διωγμό» του από το κανάλι του Alpha. Ο Πούμπουρας δεν θέλει ακόμη να κάνει κανένα σχόλιο για την απόφαση των Γερμανών να τον …χορέψουν στο ταψί, επειδή εκείνος θέλησε να χορέψει στο αντίπαλο κανάλι. Τον παρουσιαστή απέπεμψαν από την πρωινή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού μια και καλή, αφού έβγαλαν το όνομά του και από τους τίτλους αρχής αυτό το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σάββας, χωρίς να πάρει την σχετική άδεια από το κανάλι της Κάντζας, αποφάσισε να συμμετάσχει στο show «Dancing with the stars», με αποτέλεσμα τόσο οι Γερμανοί όσο και η Γερμανού να γίνουν έξαλλοι! Η παρουσιάστρια φαίνεται πως ενοχλήθηκε αρκετά με την εν λόγω κίνηση του πρώην συνεργάτη της, καθώς το show στο οποίο συμμετέχει είναι …απέναντι από την εκπομπή που παρουσιάζει η ίδια κάθε βράδυ της Κυριακής.

Είναι όμως πολλά τα λεφτά Άρη… αφού ο Σάββας παίρνει 1000 ευρώ για κάθε εκπομπή, χορεύοντας, ενώ για το πρωινό του Alpha αμειβόταν περίπου με 1.500 ευρώ το μήνα!

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σάββας «προδίδει» το κανάλι της Κάντζας, καθώς πριν από λίγο καιρό συμμετείχε και πάλι στο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, «Wipe out», χωρίς να ρωτήσει κανέναν. Αυτή τη φορά όμως οι Γερμανοί είναι ανένδοτοι. Όσο κι αν χτυπάει ο Σάββας την πόρτα του καναλιού, δεν θα τον ανοίξει κανείς.

Ο παρουσιαστής θα συνεχίσει να διαγωνίζεται στο χορευτικό show του ANT1, ενώ φήμες τον θέλουν να συζητά με τους υπεύθυνους του καναλιού για την επόμενη σεζόν…

No comments:

Post a Comment