Friday, April 9, 2010

ΣΑΒΒΑΤΟ 10-ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010

*Το Σαββατο 17 Απριλιου η Jane Birkin στο FNAC της Αθηνας για την παρουσιαση του νεου δισκου της Jane Birkin au Palace.
*Οι μαθητες για τις εκδρομες τους προτιμησαν Θεσσαλονικη,Ροδο,Ηρακλειο,Κερκυρα κι από εξωτερικο διαλεξαν Ιταλια,Ισπανια,Τσεχια.
*«Τα παιδια του Πειραια» ακουσαμε από την ορχηστρα Ξαβιε Κουγκατ,από την Petula Clark, από τους Muppets κι εν μερει στα ελληνικα από τις Connie Francis, Doris Day.
*Ακουσαμε την Abbe Lane να ερμηνευει εκρηκτικα το El negro jumbon.
*Τα καναλια της Βορειου Ελλαδος και οι ιδιοκτητες τους:
West Channel-Βικυ Παπαφιλιππου
Δελτα-Αντωνης Καμελιδης
Δικτυο-Αθ. και Δημ.Αραμπατζης
Center TV-Μακης Πασσαλιδης
Ένα Channel-Βασιλης Κουκουτινης
*12-16 Απριλιου πραγματοποιειται στις Καννες η MIP TV με 11.500 επαγγελματιες από 102 χωρες.
*Γιωργος Κιμουλης και Κων.Μαρκουλακης παρουσιαζουν στην Θεσσαλονικη το εξαιρετικο εργο «Σλουθ».Οσοι Θεσσαλονικεις ειδαν πριν από χρονια το ιδιο εργο με τον Δημητρη Χορν και τον Αλεκο Αλεξανδρακη εχουν ακομα να λενε για απιστευτες ερμηνειες.
*Ο κορυφαιος φωτογραφος της Θεσσαλονικης Γιαννης Κυριακιδης εκτος από το προβλημα που ειχε με την οραση του εδώ και λιγο καιρο είναι στο κρεβατι υποφεροντας από την μεση του.Περαστικα του…
*Ο Μεξικανος συνθετης και τραγουδιστης Tomas Mendez (Soza) (1927-95) εγραψε το 1954το Cu cu ru cu cu paloma .Ακουγεται σε ταινιες όπως The last sunset/Happy together/Talk to her.Ηχογραφηθηκε από τους Perry Como/Lola Beltran/Caetano Veloso και εκατονταδες αλλους.
*Το 1962 ο Georges Guetary ηχογραφησε με την κορη του Helene το Dis papa.Η συζυγος του Jeanine Guyon ηταν παραγωγος του δικτυου RTF και της εκπομπης
Rendez-vous avec.
*Στα τραγουδια για τον Απριλη μας γραφουν να προσθεσουμε το Lost April του Nat King Cole.

No comments:

Post a Comment