Monday, February 1, 2010

ΤΑΙΝΙΑ Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ

Η πολιτική του Fidel Castro θα μπει στο μικροσκόπιο μέσα από τα μάτια της νόθας κόρης του, και της μεγαλύτερης επικρίτριάς του, Alina Fernandez, στην ταινία που ετοιμάζεται να γυρίσει ο Bobby Moresco την άνοιξη στο Πουέρτο Ρίκο.


Η Fernandez μεγάλωσε στην Κούβα του πατέρα της, χωρίς ποτέ ν’ αναπτύξει ιδιαίτερες σχέσεις μαζί του, διαφωνώντας ανοιχτά με την πολιτική του, γεγονός που την ανάγκασε να φύγει κρυφά από τη χώρα το 1993 σε ηλικία 37 ετών και να μετοικήσει στο Μαϊάμι, όπου και ζει μέχρι σήμερα, ασκώντας ακόμα δριμεία κριτική στην κουβανική πολιτική κατάσταση μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής που έχει.


Η ταινία θα έχει τίτλο «Castro’s Daughter» και θα βασίζεται στο αυτοβιογραφικό βιβλίο της Fernandez «Castro's Daughter: An Exile's Memoir Of Cuba», το οποίο μετέτρεψαν σε σενάριο ο σκηνοθέτης και ο κουβανικής καταγωγής θεατρικός συγγραφέας Nilo Cruz.


Για το ρόλο της Fernandez έχει γίνει πρόταση στην Paz Vega , την πρωταγωνίστρια της ταινίας του Julio Mendem «Το Σεξ Και Η Λουθία», η οποία αναμένεται να απαντήσει θετικά. Συμπρωταγωνιστής της θα είναι μάλλον ο Daniel Bruhl που απολαύσαμε στο «Goodbye Lenin».

No comments:

Post a Comment