Sunday, February 14, 2010

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΑΚ ΚΟΥΗΝ

Σοκαρισμένες η Sara Jessica Parker και η Victoria Beckham από το θάνατο του Alexander McQueen δεν μπορούν να πιστέψουν ότι «ο χούλιγκαν της πασαρέλας» χάθηκε για πάντα.

Οι ίδιες μίλησαν για τη σχέση τους με τον διάσημο Βρετανό σχεδιαστή. «Το σοκ είναι απίστευτο. Δεν πίστευα όταν άκουσα για το θάνατο αυτής της ήρεμης διάνοιας. Το μόνο που θέλω είναι να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του και σε όσους συνεργάστηκαν μαζί του. Ο Alexander McQueen βρισκόταν μέσα σε οτιδήποτε είχε έμπνευση, αυθεντικότητα. Δεν υπήρξε ποτέ κάποιος άλλος σαν κι αυτόν και δεν πρόκειται να υπάρξει», τόνισε η Parker η οποία φορούσε ένα πράσινο φόρεμα του σχεδιαστή στην πρεμιέρα του Sex and the city στο Λονδίνο, ενώ και το 2006 την είχε συνοδέψει αλλά και «ντύσει», σε γκαλά του μουσείου Metropolitan.

Ως «βασιλιά της μόδας» χαρακτήρισε τον McQueen η Victoria Beckham προσθέτοντας ότι «χάθηκε ένας σπουδαίος σχεδιαστής, με απίστευτη έμπνευση.» Δημιουργίες του 40χρονου McQueen είχαν φορέσει στο παρελθόν οι περισσότερες σταρ του Χόλιγουντ, όπως η Katie Holmes, η Cate Blanchett, η Gwyneth Paltrow, η Nicole Kidman και η Rihanna.

No comments:

Post a Comment