Sunday, February 21, 2010

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010


*Τα πιο δυσευρετα τραγουδια των Andrews Sisters
1941 The nickel serenade/I wish I had a dime
1943 East of the Rockies
1946 I don’t know why/Patience and prudence/House of blue lights
1947 Your red wagon
1948 Sabre dance
*Τακαφε-κλαμπ-μπουατ της μοδας στην Θεσσαλονικη το 1994:Χαντρες,Ακροαμα,Αβανταζ,Αλυσιδα,Λαλας,Mobil,Buzios,Chorus,Μαροκο, Αστρα,Αρωμα(πρωην Splendid),Αχιλλειον.
*Η Ματουλα Κατρανη ανακαλυψε την Ζετα Φλοκα και της προτεινε να γινει μοντελο-το πρωτο της Θεσσαλονικης.Σημερα διευθυνει τον δικο της οικο μοδας.
*Σε σπιτι του Πανοραματος το 1992 δεξιωση προς τιμην του Σπυρου Φωκα και της Ροζιτας Σωκου.Ο Φωκας μπηκε στην κουζινα κι ετοιμασε μακαροναδες και μπιφτεκια.
*Πριν δημιουργησει τον δικο του οικο μοδας ο Νικος Αποστολοπουλος περασε από τους οικους Τιερυ Μιγκλερ,Ρενομα,Ζαν Κλωντ Ντελουκα και μετα εγινε γενικος διευθυντης του Ελληνογαλλικου Εμπορικου Επιμελητηριου στο Παρισι.
*Το 1904 δημιουργουνται τα «Μοντμπλαν»,που πηραν το ονομα τους από την υψηλοτερη κορυφη της Ευρωπης.Υψος 4.810 μετρα.
*Ελεχθη από τον Γρηγορη Αρναουτογλου: «Μεγαλυτερος εχθρος μου,χρονια τωρα,είναι ο ιδιος ο εαυτος μου.Σε παρελθοντα χρονια υπηρξα μεγας ψευτης.Σημερα πιστευω ότι εκεινος που ζει ψευδομενος συνειδητα ουσιαστικα δεν ζει».
*Υπερβολικη χρηση και καταχρηση του «κυριες και κυριοι» και στο ραδιοφωνο και στην τηλεοραση.
*Πανω από 50 εκατομμυρια Αμερικανοι ασχολουνται με παθος με την αστρολογια.
*Νέο μπιστρο,το «Μεντιτερρανε» ,εγκαινιαστηκε το 1992 στην Καρολου Ντηλ,από τους Γκρατσιελα Μπουρλα,Ακη Ταμπουρη,Ρουλη Βουργαζοπουλο και Χρηστο Τοπαζη.Στα εγκαινια ηταν παρων και ο Λακης Λαζοπουλος.
* «Χειραψιες» ηταν οτιτλος εκπομπης που παρουσιαζαν από την ΕΤ 3 η Ευα Μερτζου με την Αφροδιτη Χρυσοχοου.
* Απο το 1989-92 διακριθηκαν οι «Μαρινερς»,ένα συγκροτημα από τον Αγιο Αθανασιο Θεσσαλονικης.Τα μελη του:Ανδρεας Ευαγγελοπουλος,Κωστας Γεωργιαδης,Γιωργος Φωτακιδης,Γιωργος Χατζηαποστολου,Δημητρης Κουιμτζης,Αντωνης Ποντικης και η Λουιζα Ευαγγελοπουλου,τραγουδιστρια.

No comments:

Post a Comment