Wednesday, February 10, 2010

ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΦΟΙΒΟ Η ΓΑΡΜΠΗ

Καταιγιστική και ειλικρινής ήταν η Καίτη Γαρμπή σε συνέντευξη της στο Love Radio. Η ερμηνεύτρια δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι ακόμα κι αν ο Φοίβος της πρότεινε να τραγουδήσει κάποιο σουξέ του, δεν θα δεχόταν, γιατί ψάχνεται για άλλες υπογραφές με μία άλλη υπογραφή και μία άλλη ποιότητα...

Φρόντισε βέβαια να διευκρινίσει ότι εκτιμά ιδιαίτερα τον Φοίβο και δεν ''μειώνει'' καθόλου τη συνεργασία της μαζί του. ''Μαζί με το Φοίβο κάναμε επανάσταση τότε, αλλά τώρα συγκινούν τον κόσμο διαφορετικού ύφους τραγούδια. Αμφισβητεί κανείς το ταλέντο και την ευφυία του Φοίβου; Έχει γράψει απίθανα πράγματα! Έκανε επανάσταση στην ελληνική δισκογραφία!"

Σημείωσε ωστόσο ότι ο συνθέτης Νίκος Αντύπας, με τον οποίο συνεργάζεται αυτό το διάστημα, ''παράγει πολιτισμό! Εγώ θέλω, λοιπόν, να έχω ένα μέρος απο τον πολιτισμό αυτό!".

Σε ερώτηση αν θα ξαναπήγαινε στην Eurovision (με ή χωρίς αποκαλυπτικό φόρεμα!) η Καίτη έκλεισε το θέμα κατηγορηματικά. "Δεν θα είχε κανένα νόημα να ξαναπάω στην Eurovision!"

Έχοντας κάνει ριζική στροφή στην καριέρα της με το νέο της αλμπουμ ''Καινούρια εγώ'', η Καίτη Γαρμπή μίλησε και για την περσινή συνεργασία της με τον Νότη Σφακιανάκη χαρακτηρίζοντάς την ''καταπληκτική'', αλλά λάθος επιλογή από πλευράς της, αφού το ύφος του νέου της δισκου δεν ταίριαζε με τον συγκεκριμένο χώρο.

Για την πρόωρη διακοπή των εμφανίσεών της στο Polis ξεκαθάρισε ότι ''Ξεκινήσαμε για λίγες παραστάσεις, όμως είχαμε και την ατυχία να πέσουμε σε ερασιτέχνες επιχειρηματίες. Οπότε, αυτό το πράγμα τελείωσε λίγο πριν απ' την ώρα του!".

Στα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια συμπεριλαμβάνονται κάποιες εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη και στην επαρχία, καθώς και ένα νέο αλμπουμ.

No comments:

Post a Comment