Monday, February 8, 2010

Η ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ

Ποια είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του Hollywood; Μην είναι η Sandra Bullock; Η Angelina Jolie; Η Cameron Diaz; Είναι η… νεαρά Emma Watson ή αλλιώς η κινηματογραφική Ερμιόνη του Harry Potter!

Σύμφωνα με το Vanity Fair που δημοσίευσε τη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους stars του Hollywood η Emma Watson κατέκτησε την 14η θέση και αναδείχτηκε ως η πιο… πλούσια γυναίκα ηθοποιός του Hollywood για το 2009, με έσοδα που ανέρχονται στα 30 εκ. δολλάρια.

Ποιες Bullock, Jolie, Aniston, Diaz, Roberts... Όλες φάγανε τη σκόνη της «Ερμιόνης», που το κινηματογραφικό σουξέ του Harry Potter φαίνεται ότι της βγήκε σε καλό και στην τσέπη της.

Η 19χρονη μάλιστα Emma φέρεται να έχει συμφωνήσει να λάβει το πόσο των 15 εκ. δολλαρίων και για τις δύο τελευταίες ταινίες του Harry Potter.

Ωστόσο ο… διάσημος έφηβος μάγος, κατά κόσμον Daniel Radcliffe, φαίνεται ότι έχει πολύ πιο υψηλά εισοδήματα από την Watson, αφού τερμάτισε στην 6η θέση (μιλάμε για 8 θέσεις διαφορά!).

Γενικά η λίστα του Vanity Fair ανδροκρατείται στην κυριολεξία.

Στην πρώτη θέση φιγουράρει το όνομα του σκηνοθέτη και παραγωγού των Transformers, Michael Bay, με 125 εκ. δολλάρια! Ακολουθούν οι: Steven Spielberg, Roland Emerich (του «Μέρα Ανεξαρτησίας» και του «2012»), James Cameron (ο ο οποίος μάλλον θα είναι μακράν ο πιο πλούσιος για το 2010, λόγω Avatar) και Todd Phillips.

Στη λίστα δίνουν το παρών επίσης οι: Ben Stiller (7η θέση), Tom Hanks (8η θέση), Jerry Bruckheimer (10η θέση), Russell Crowe (18η θέση), Cameron Diaz (19η θέση), Johnny Depp (21η θέση), Robert De Niro (23η θέση), Sarah Jessica Parker (24η θέση), Robert Downey Jr (28η θέση), George Clooney (29η θέση), Angelina Jolie (32η θέση), Jennifer Aniston (33η θέση), Sandra Bullock (34η θέση), Robert Pattinson (35η θέση) και Brad Pitt (40η θέση).

No comments:

Post a Comment