Wednesday, February 10, 2010

ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ

Τώρα που o Sam Raimi τελείωσε οριστικά με το κεφάλαιο «Spider-Man», οι οπαδοί του στοιχηματίζουν για το επόμενο σχεδιο του. Θα αφοσιωθεί στην πολυαναμενόμενη μεταφορά του διάσημου videogame «World Of Warcraft» ή μήπως θα βρει την ευκαιρία να επιστρέψει στα παλιά;


Κάποιες πρόσφατες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Raimi έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τη μεταφορά μιας σειράς που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1930 με τίτλο «The Shadow». Η σειρά ξεκίνησε στο αμερικανικό ραδιόφωνο για να περάσει σύντομα στα φτηνά βιβλία τσέπης, στα κόμικ και στον κινηματογράφο, κυρίως στη μορφή των b-movies, με πιο γνωστή αυτή του 1994 που σκηνοθέτησε ο Russell Mulcahy με τον Alec Baldwin στον ομώνυμο ρόλο του σκοτεινού υπερασπιστή της δικαιοσύνης.


Το «Warcraft» (όπως θα λέγεται η μεταφορά του videogame) μπορεί να βρίσκεται εδώ και καιρό στο στάδιο της προετοιμασίας, αλλά έχει αποδειχτεί δύσκολο σχεδιο να οργανωθεί, επειδή δεν υπάρχει ακόμα ένα τελικό σενάριο. Αντίθετα, το σενάριο του «The Shadow» έχει ήδη γραφτεί δύο φορές από τον Siavash Farahanl από πέρυσι και ξεσκονίζεται αυτή την εποχή, οπότε είναι έτοιμο για δράση.


Ίσως ο Raimi καταφέρει και χωρέσει το «The Shadow» στο πρόγραμμά του, τελικά, πριν αρχίσουν τα γυρίσματα του «Warcraft», δεδομένης και της κεκτημένης ταχύτητας που έχει από πέρυσι με το «Drag Me To Hell». Ειδικά αν αναλάβει απλά χρέη παραγωγού, τότε μπορούμε να είμαστε σίγουροι.

No comments:

Post a Comment