Tuesday, February 16, 2010

ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ,ΛΥΡΙΤΖΗΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΟΝ 'ΣΚΑΙ'

Αφού αποχαιρέτησαν τη ΝΕΤ δίνοντας ραντεβού με τους τηλεθεατές στον Σκάι (παγκόσμια τηλεοπτική πρωτοτυπία!), ο Βασίλης Λυριτζής, ο Δημήτρης Οικονόμου και η Πόπη Τσαπανίδου πάνε… Φάληρο και αναλαμβάνουν ξανά την πρωινή μας ενημέρωση από τις 22 Φεβρουαρίου…

Μισή ώρα νωρίτερα, απ’ ότι τους είχαμε συνηθίσει, στις 6 το πρωί, ο Βασίλης Λυριτζής και ο Δημήτρης Οικονόμου παίρνουν θέση στην «Πρώτη γραμμή» της ενημέρωσης, μέσα από τη συχνότητα του Σκάι. Η ιδεα παραμένει λίγο πολύ η ίδια με την ομώνυμη εκπομπή της ΝΕΤ, αφού επιτυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις εύκολα…

Αμέσως μετά, στις 10 το πρωί, η Πόπη Τσαπανίδου παραλαμβάνει τη σκυτάλη . Ολόκληρο το δημοσιογραφικό δυναμικό του Σκάι στηρίζει τη νέα ενημερωτική εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, στα πρότυπα του «Συμβαίνει τώρα».

Με συνεχείς απευθείας συνδέσεις στην Αθήνα, αλλά και σε πολλές επαρχιακές πόλεις η εκπομπή πιάνει το σφυγμό της καθημερινότητας, ενώ ειδικοί συνεργάτες αναλύουν τα θέματα της επικαιρότητας.

Η εκπομπή ωστόσο υπόσχεται και πολλές εκπλήξεις, ενώ, σύμφωνα με το δελτίο τύπου, θα εγκαινιάσει και ένα νέο είδος επικοινωνίας με τους τηλεθεατές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

No comments:

Post a Comment