Friday, February 26, 2010

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΡΑ

Αυτή την εβδομάδα στο Δεύτερο Πρόγραμμα συμβαίνουν τα εξής:

Την Παρασκευή 26/2, στις 18.00, στην εκπομπή «Ησυχία Γράφουμε» ο Γιώργος Τσάμπρας παρουσιάζει το «Παράξενο Ταξίδι». Μια ηχογράφηση με την Σοφία Παπάζογλου, τον Ντάσσο Κούρτι και τον Βασίλη Κετεντζόγλου. Έκτακτη συμμετοχή: Μανώλης Καραντίνης. Παίζουν και τραγουδούν από Τσιτσάνη και Καλδάρα μέχρι Θανάση Παπακωνσταντίνου... Από δημοτικά μέχρι σουξέ του… Νίκου Βέρτη. Αλλά ακόμα, τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία, παιγμένα «αλλιώς»… Στον Η/Υ υπάρχουν τα τραγούδια «Φεϊρούζ», «Φιλιά φιλία» και «Πάρε τα χνάρια».

Το Σάββατο 27/2, στις 10.00, στην εκπομπή της Ζέλιας Σταύρου, «Καλεσμένοι του Δεύτερου» είναι οι Δήθεν. Ένα συγκρότημα που αγαπά το ρεμπέτικο.

Το Σάββατο 27/2 και την Κυριακή 28/2, στις 16.00, ο Γιώργος Τσάμπρας παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι έτσι όπως ηχογραφήθηκαν εν τη απουσία του.

Το Σάββατο 27/2, στις 20.00, στην εκπομπή «103,επτά τραγούδια θα σου πω» καλεσμένες είναι οι ΜΑΖΙtous Ensemble. Στον Η/Υ υπάρχουν τα τραγούδια «Siboney», «Circle of life» και το «Unvisited».
Preview:
Το Σαββατοκύριακο 6 και 7/3 ο Γιώργος Τσάμπρας συναντά τον Τάσο Σαμαρτζή. Το μεγάλο αφιέρωμα στον κινηματογράφο έρχεται από 8 έως 14 Μαρτίου.

No comments:

Post a Comment