Monday, February 22, 2010

ΓΥΜΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

«Γυμνή» θα απολαμβάνουν την Τζούλια Αλεξανδράτου στους δρόμους της Θεσσαλονίκης! Η φωτογράφηση για την αφίσα του μαγαζιού όπου θα τραγουδάει η σέξι ξανθιά στη βορειοελλαδικη πρωτεύουσα είναι άκρως αποκαλυπτική, αφού τα επίμαχα σημεία καλύπτονται μόνο από τις... παλάμες των δύο βασικών τραγουδιστών του σχήματος.

Η Τζούλια αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στις τελευταίες «περιπέτειές» της και «μετακόμισε» στη Θεσσαλονίκη για να προσφέρει στους θαυμαστές της ένα άκρως νεανικό και... σέξι πρόγραμμα. Το σχήμα πιάνει δουλειά από την ερχόμενη Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, με την Τζούλια Αλεξανδράτου να μην κάνει, όπως θα περίμεναν όλοι, ένα απλό περασμα, αλλά να είναι μία από τις πρωταγωνίστριες της βραδιάς. Εκτός από την εκρηκτική ξανθιά στο νυχτερινό κέντρο «Fix 3» θα εμφανίζονται επίσης οι Χρήστος Κωσταράς και Χρήστος Αβραμίδης. Ο επιχειρηματίας μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν κλείσει τη συμφωνία με την Αλεξανδράτου είχε έρθει σε επαφή και με την αδελφή της Αρτεμη, αλλά δεν κατάφεραν να τα βρουν σε οικονομικό επίπεδο, με αποτέλεσμα η διοίκηση του μαγαζιού να απευθυνθεί στην Τζούλια.

Για τις ανάγκες της φωτογράφησης η Τζούλια Αλεξανδράτου χρειάστηκε να μπει για λίγο στο ρόλο της Κάτιας Ζυγούλη, που φωτογραφήθηκε επίσης ημίγυμνη για τις ανάγκες της ταινίας «Επικίνδυνες μαγειρικές», στην οποία πρωταγωνιστεί με τον Γιώργο Χωραφά και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Φορώντας καυτό, ελαστικό, μαύρο σορτς, το καλλίγραμμο μοντέλο εντυπωσίασε με την άνεσή του μπροστά στο φακό. Οι δύο τραγουδιστές μάλιστα προσπάθησαν όσο μπορούσαν να κρύψουν το άγχος και το στρες που ένιωθαν, καθώς ήταν η πρώτη φορά που για χάρη μιας αφίσας έπρεπε να καλύπτουν επίμαχα σημεία ακουμπώντας τα χέρια τους στο στήθος της τραγουδίστριας. Τελικά όλα πήγαν μια χαρά κι έτσι σε λίγες ημέρες οι Θεσσαλονικείς θα μπορούν να θαυμάζουν τη «γυμνή» Τζούλια και σε αφίσα.

No comments:

Post a Comment