Monday, February 8, 2010

'ΤΣΑΝΤΙΡΙ' ΑΠΟ ΛΑΚΗ ΓΙΑ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Στις 16 Φεβρουαρίου ο Λάκης Λαζόπουλος ξαναχτυπά με νέο… έκτακτο «Τσαντίρι» και, όπως είναι φυσικό, δεν θα αφήσει ασχολίαστο το πολυσυζητημένο διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου. Τι θα πει ο Λάκης; Μια πρώτη γεύση έδωσε σε συνέντευξή του…

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον ραδιοφωνικό σταθμό Real, ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε καυστικά το γεγονός ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται περισσότερο να μάθει για το διαζύγιο της Ελένης παρά για την οικονομική κρίση.

«Είναι όπως όταν πάμε σε μια κηδεία κι εκεί που κλαίνε όλοι λέει κάποιος τι είναι αυτά τα κόκκινα παπούτσια, δεν σου πάνε καθόλου. Όλοι θα γυρίσουν να τα κοιτάξουν. Έχουμε τόση ανάγκη να μιλήσουμε για κάτι άλλο, εκτός από αυτή τη μιζέρια, που δεν μου φαίνεται αφύσικο που ασχολούμαστε με το διαζύγιο Μενεγάκη – Λάτσιου», είπε.

Μιλώντας λίγο αργότερα στους δημοσιογράφους διευκρίνισε ότι φυσικά και πρόκειται να ασχοληθεί με το διαζύγιο της… δεκαετίας στο επερχόμενο «Τσαντίρι» του, θεωρώντας σίγουρο ότι συγκεκριμένα κανάλια θα έχουν φροντίσει να διατηρήσουν το θέμα στην επικαιρότητα μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου.

Πώς όμως ο Λάκης θα σχολιάσει το διαζύγιο Μενεγάκη – Λάτσιου; Όχι, μόνο γιατί Ελένη και Λάκης βρίσκονται στο ίδιο κανάλι, οι εκπομπές του οποίου (ακόμα και οι πιο… κουτσομπολίστικες) είναι πολύ προσεκτικές στο τι λένε επί του θέματος, αλλά κι επειδή οι προσωπικές σχέσεις του Λάκη Λαζόπουλου με την Ελένη Μενεγάκη είναι εξαιρετικά καλές.

Ίσως λοιπόν ο Λάκης επιλέξει να σχολιάσει καυστικά όλον αυτόν τον θόρυβο, που γίνεται από τα μέσα για το διαζύγιο, και όχι την στάση της ίδιας της Ελένης στην εκπομπή της.

Επειδή όμως… Λάκης είναι αυτός και συνήθως δεν μασάει τα λόγια του, θα περιμένουμε μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου για να μας λύσει ο ίδιος τις απορίες μας…

Να σας θυμίσουμε τέλος ότι από τις αρχές Μαρτίου ο Λάκης Λαζόπουλος θα επιστρέψει κανονικά στο πόστο του και θα «χτυπάει» με το Τσαντίρι του σε εβδομαδιαία βάση.

No comments:

Post a Comment