Sunday, February 14, 2010

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ

Μέσα από μία αποκαλυπτική της συνέντευξη στο Love Radio, λίγες μέρες πριν την μεγάλη… ερωτική συναυλία της στις 16 Φεβρουαρίου, η Άννα Βίσση μίλησε για όλους και για όλα, αφήνοντας παράλληλα σαφείς αιχμές για τον Γιώργο Θεοφάνους, και όχι μόνο…

Σε ερώτηση του Τάσου Τρύφωνος για την πολυσυζητημένη (και τελικά ακυρωμένη) συμμετοχή του Νίκου Καρβέλα στο «Greek Idol», η Βισση δήλωσε ότι είδε θετικά το όλο ενδεχόμενο να συμβεί κάτι τέτοιο, παρά τις όποιες αντιρρήσεις μπορεί να έχει με τα διάφορα reality - talent shows.

«Θα είχε ενδιαφέρον να το έκανε τελικά. Αν και δεν ξέρω πόσο σίγουρος ήταν τελικά ο ίδιος. Αλλά σίγουρα είχε τη διάθεση να το πάει κάπου αλλού. Σε μία πιο αληθινή κατάσταση αν θες… Γιατί ξέρω τις απόψεις του για όλα αυτά τα talent shows. Που όλοι έχουμε παρόμοιες απόψεις. Πολλά πράγματα δεν μας αρέσουν. Όπως, ας πούμε, για τον τρόπο που γίνονται και τους ανθρώπους που απαρτίζουν αυτές τις κριτικές επιτροπές.» είπε η Άννα, αλλά δεν σταμάτησε εκεί…

Όταν ο Τάσος Τρύφωνος τη ρώτησε για τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Νίκο Μουρατίδη, το βλέμμα της άλλαξε και αρνήθηκε να σχολιάσει κάτι παραπάνω. Ήταν ωστόσο κάτι περισσότερο από δηκτική…

«Το λιγότερο που με αφορά είναι τι θα πει ο Γιώργος Θεοφάνους.» δήλωσε και είναι προφανές ότι οι σχέσεις τους έχουν μπει στην κατάψυξη!

Στην εφ’ όλης της ύλης της συνέντευξη η Άννα Βίσση μίλησε μεταξύ άλλων για την επιτυχία των εμφανίσεών της στο «Αθηνών Αρένα», αλλά και για τα τέσσερα χρόνια που έλειπε από τη μουσική σκηνή.

«Αυτά τα χρόνια ήταν… γκρι.» σχολίασε αναφερόμενη και στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε. «Σταμάτησα πριν από τέσσερα χρόνια να εμφανίζομαι, γιατί με βαρέθηκα.» πρόσθεσε.

Όσο για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα, αυτή ήταν πάντα ειλικρινής. «Και ο τσακωμός μας ειλικρινής ήταν» σημείωσε με νόημα η Άννα, χαρακτηρίζοντας την αγάπη για τον Καρβέλα την πιο αγνή της ζωής της.

No comments:

Post a Comment