Thursday, February 25, 2010

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΥΣΤΡΑΛΟΥΣ Η ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Μπρισμπέιν-
Απογοητευσε βαθύτατα τους θαυμαστές της σε συναυλία της στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας. Ηταν το μόνο που κατάφερε η Γουίτνι Χιούστον, η οποία έδειξε να μην μπορεί να ξαναβρεί στη σκηνή τον παλιό καλό της εαυτό.

Μεγάλα διαλείμματα, παύσεις και κρίσεις βήχα ταλαιπώρησαν την τραγουδίστρια, ενώ έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους φήμες για ασθένεια.

Η 46χρονη τραγουδίστρια κατάφερε να πει μόλις δύο τραγούδια, πριν κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα.

Στη συνέχεια τραγούδησε μερικά ακόμα τραγούδια, κατά τη διάρκεια των οποίων έβηχε έντονα, και -μοιάζοντας κουρασμένη- εγκατέλειψε τη σκηνή αφήνοντας τον αδελφό της Γκάρι να τραγουδήσει.

Τελικά η Γουίτνι Χιούστον εμφανίστηκε ξανά στη σκηνή για να πει μερικές από τις μεγάλες της επιτυχίες, ωστόσο τα προβλήματα δεν έλειψαν: έδειχνε αποπροσανατολισμένη και δεν φαινόταν να θυμάται τα ονόματα των συνεργατών της.

Η συναυλία στο Brisbane Entertainment Centre ήταν η πρώτη στο πλαίσιο περιοδείας στην Αυστραλία -η πρώτη στη χώρα από το 1988.

Παράλληλα, δημοσίευμα του National Enquirer αναφέρει ότι η κατάσταση της υγείας της τραγουδίστριας επιδεινώνεται συνεχώς και η οικογένειά της κάνει έκκληση να ακυρώσει ή να αναβάλει κάποιες συναυλίες.

Η ίδια, πάντως, απέρριψε τη Δευτέρα τους ισχυρισμούς ότι είναι άρρωστη.

No comments:

Post a Comment