Wednesday, February 17, 2010

ΝΕΟΣ ΚΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ BATMAN

Μετά τον ''Σκοτεινό Ιππότη'', που ταρακούνησε συθέμελα το box office, αποσπώντας επίσης ιδιαίτερα θερμές κριτικές, το νέο κινηματογραφικό κεφάλαιο του Batman, δια χειρός Cristopher Nolan, αναμένεται με ιδιαίτερη αγωνία από τους σινεφίλ. Ποιος θα είναι άραγε ο ''κακός'' στο νέο Batman;

Οι πρώτες φήμες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και θέλουν κύριο αντίπαλο του νέου Batman... τον The Riddle (ελληνιστί Ο Γρίφος). Μετά τον Jocker λοιπόν, θα είναι ο The Riddle που θα δυσκολέψει τη ζωή του Ανθρώπου - Νυχτερίδα.

Οι συγκεκριμένες πληροφορίες, αν και δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως από το στούντιο, θέλουν επίσης και δύο άλλους γνωστούς ''κακούς'' να κάνουν στιγμιαιες εμφανίσεις στη νέα ταινία. Ο λόγος για τον... Penguin (θυμάστε τον Danny De Vito στην, κατά Tim Barton, ανάγνωση του κόμικ) και τον Mr Freeze (που είχε υποδυθεί στο παρελθόν ο Arnold Schwarzenegger).

Επίσης, το πρώτο σχέδιο σεναρίου για τον πολυαναμενόμενο Batman φαίνεται να έχει ήδη ολοκληρωθεί από τους David Goyer και Jonah Nolan και σε αυτό ο ρόλος του Barbra Gordon, που είχε υποδυθεί ο Garry Oldman στο ''Dark Knight'', θα είναι ενισχυμένος.

Όλα αυτά είναι ακόμα στο επίπεδο των φημών και απομένει να επιβεβαιωθούν από το studio. Είναι όμως σχεδόν σίγουρο ότι δεν απέχουν και πολύ από την αλήθεια.

No comments:

Post a Comment