Thursday, February 18, 2010

ΤΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

Την παράσταση στα Βρετανικά Μουσικά Βραβεία, έκλεψε η γνωστή τραγουδίστρια Lady Gaga. Η νεαρή τραγουδίστρια, η οποία ήταν υποψήφια σε τρεις κατηγορίες, μεταξύ των οποίων αυτή της καλύτερης τραγουδίστριας, κατάφερε να αποκτήσει και τα τρία βραβεία. Η ίδια τονίζει "Νιώθω τόσο τιμημένη και ευλογημένη... αγαπώ τους θαυμαστές μου τόσο πολύ και δεν μπορώ να πιστέψω πως πέρασα μια τόσο υπέροχη βραδιά".
Φορώντας ένα εκκεντρικό λευκό φόρεμα και μια λευκή περούκα, τραγούδησε επί σκηνής το κομμάτι Telephone για τον φίλο της από το χώρο της μόδας, Αλεξάντερ ΜακΚουιν, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του την περασμένη εβδομάδα.

Καλύτερος διεθνής τραγουδιστής αναδείχθηκε ο Jay-Z, ενώ η Λίλι Αλεν κέρδισε το βραβείο καλύτερης Βρετανίδας τραγουδίστριας. Το βραβείο καλύτερου Βρετανού τραγουδιστή πήγε στο Dizzee Rascal, ενώ τιμητικό βραβείο παρέλαβε και ο Ρόμπι Γουίλιαμς.

Μετά από πολλά χρόνια από την διάλυσή τους, το συγκρότημα Spice Girls, κέρδισε το βραβείο για την καλύτερη μουσική εκτέλεση σε δυο μουσικών κομματιών, τα τελευταία 30 χρόνια στη Βρετανία.

"Ακόμα τα καταφέρνουμε! Το πιστεύετε ότι μετά από όλα τα χρόνια που πέρασαν τα καταφέραμε; Έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια και από ορισμένους πολιτικούς αρχηγούς. Πραγματικά", ανέφερε η Τζέρι Χαλογουέλ, πρώην μέλος των Spice Girls.

No comments:

Post a Comment