Thursday, February 25, 2010

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

Καλλιτέχνης της δεκαετίας στέφθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, με τις πωλήσεις των albums του να ξεπερνούν τα δύο εκατομμύρια! Και φυσικά ο Μιχάλης το γιόρτασε δεόντως στο T-Palace, παρέα με φίλους, αλλά και τους δημοσιογράφους, στους οποίους παρουσίασε το νέο του album ''Κολάζ''.

Τον δημοφιλή καλλιτέχνη, ο οποίος στην τελευταία του δισκογραφική δουλειά κατάφερε να παντρέψει παλιά αγαπημένα τραγούδια με σύγχρονο ήχο και την δική του ιδιαίτερη ερμηνεία, παρουσίασε στο κοινό, ο διευθυντής της Universal Music, Θάνος Καραγρηγόρης. «Πριν τρεις μήνες, στα τέλη Νοεμβρίου ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ «Κολάζ», διαλέγοντας για πρώτη φορά να ερμηνεύσει τραγούδια άξιων ανθρώπων που δεν έχουν ανάγκη βραβείων γιατί έχουν την αγάπη του κόσμου. Η επιλογή του δικαιώθηκε και σήμερα βρισκόμαστε εδώ για να βραβεύσουμε τον Μιχάλη και τους συντελεστές του δίσκου που έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο!».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συγκινημένος και χαρούμενος αναφέρθηκε στο δίσκο του, λέγοντας: «Το Κολάζ ήταν μια σκέψη που υπήρχε μέσα μου καιρό. Ήταν μια προσωπική μου επιθυμία να ταξιδέψω στο παρελθόν με τραγούδια που αγάπησα, τραγούδια που με συγκίνησαν, που με ταξίδεψαν στα παιδικά μου χρόνια και προσδιόρισαν την καλλιτεχνική μου ταυτότητα. Αυτή η σκέψη ωρίμασε και έγινε πράξη τον τελευταίο χρόνο με την κυκλοφορία του δίσκου».

Όπως δηλώνει και ο τίτλος του άλμπουμ, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έφτιαξε ένα κολάζ από τραγούδια σπουδαίων δημιουργών όπως ο Μίμης Πλέσσας, ο Μάριος Τόκας, ο Γιάννης Σπανός, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Τάκης Μπουγάς, ο Νίκος Βρεττός, ο Ανδρέας Νεοφυτίδης και άλλων συνθετών και στιχουργών, βάζοντας την προσωπική του σφραγίδα. Οι περισσότεροι βρέθηκαν κοντά του στην απονομή για να τον συγχαρούν για τη νέα του επιτυχία.

Κι ενώ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ευχαριστούσε όλους όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους στην απονομή αλλά κυρίως τους θαυμαστές του που εκδηλώνουν την αγάπη τους σε κάθε καλλιτεχνικό του βήμα, μία ακόμη απονομή τον περίμενε. Αυτή, του αμέσως προηγούμενου άλμπουμ του «7» που μέσα στο 2009 έγινε πενταπλά πλατινένιο!

Μια ακόμη απονομή και μια έκπληξη! Αφού η βραδιά έκλεισε θριαβευτικά για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος για τις πωλήσεις άνω των 2 εκατομμυρίων άλμπουμ τιμήθηκε με την ειδική διάκριση BEST SELLING ARTIST OF THE DECADE!

No comments:

Post a Comment