Tuesday, February 9, 2010

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ X-FACTOR

Η ώρα του μεγάλου τελικού για το X Factor έφτασε! Με φόντο τη διαμάχη Θεοφάνους – Sony – Ant1, οι τρεις φιναλίστ (Σταύρος, Νίνι και 48 Ώρες) τα δίνουν όλα για όλα, την Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου. Ποιος τελικά έχει το... X Factor; Θα δείξει... Πάντως ο Σάκης Ρουβάς (που το 'χει σίγουρα) θα κάνει μία special εμφάνιση...

Πέραν του διαγωνιστικού τμήματος, ο μεγάλος τελικός μας επιφυλάσσει μια ξεχωριστή συναυλιακή εμπειρία με μεγάλα ονόματα της ελληνικής, αλλά και της Ευρωπαϊκής μουσικής σκηνής:

Ο μοναδικός Σάκης Ρουβάς αφήνει για λίγα λεπτά το ρόλο του παρουσιαστή και μας απογειώνει ερμηνεύοντας τις μεγάλες επιτυχίες του! Μαζί του, οι Cabin 54, το δυναμικό συγκρότημα που πλαισιώνει το Σάκη στις φετινές νυχτερινές του εμφανίσεις.

Ακόμη, special guests στο X Factor Final θα είναι δύο τραγουδίστριες που έχουν κατακτήσει τα ευρωπαϊκά και τα ελληνικά charts: η Γερμανίδα Oceana, που θα ερμηνεύσει τη μεγάλη της επιτυχία “Cry Cry”, No 1 στο ελληνικό airplay chart επί 6 συνεχόμενες εβδομάδες, και η Δανή Medina, η οποία βρίσκεται σταθερά στο ελληνικό Top 20 τους τελευταίους 4 μήνες και θα την απολαύσουμε στο τραγούδι που έγινε επιτυχια στη χώρα μας, «You and I».

Έντονες στιγμές μας επιφυλάσσει και το ανερχόμενο ελληνικό συγκρότημα Vegas, που θα κάνει μία εμφάνιση – έκπληξη, μαζί με τα κορίτσια του Next Top Model!

Στο καθαρά διαγωνιστικό κομμάτι, ήρθε η ώρα για τον Σταύρο, τη Νίνι και τους 48 Ώρες να δώσουν την παράσταση της ζωής τους. Και οι τρεις φιναλίστ θα τα δώσουν όλα, για να πείσουν το κοινό ότι αξίζουν τη νίκη, το μεγάλο έπαθλο και μια λαμπρή καριέρα στο τραγούδι. Αποκλειστικός κριτής τους αυτή τη φορά θα είναι ο κόσμος. Η ψηφοφορία έχει ήδη ξεκινήσει από το βράδυ του ημιτελικού και θα τελειώσει το βράδυ της επόμενης Παρασκευής κατά τη διάρκεια του τελικού.

No comments:

Post a Comment