Sunday, February 14, 2010

ΣΤΑΥΡΟΣ-Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ X-FACTOR

Ο Σταύρος αναδείχθηκε νικητής του δεύτερου X FACTOR κατά τον τελικό που διεξήχθη το βράδυ της Παρασκευής με δεύτερη τη Νίνι και τρίτους τους 48 Ώρες. Και οι τρεις υποψήφιοι αποθεώθηκαν καθώς έδωσαν την παράσταση της ζωής τους.

Ο δρόμος ανοίγει πλέον για τον Σταύρο για μια μεγάλη καριέρα στην αγάπη της ζωής του: το τραγούδι. Με αποκλειστικό κριτή τον κόσμο στην ψηφοφορία που ξεκίνησε ήδη από το βράδυ του ημιτελικού, ο Σάκης Ρουβάς λίγο μετά τα μεσάνυχτα ανακοίνωσε το όνομα του μεγάλου νικητή.

Ο τελικός υπήρξε συγκλονιστικός τόσο σε αγωνία όσο και σε θέαμα. Η τηλεοπτική συναυλία επεφύλαξε στους τηλεθεατές μια ξεχωριστή εμπειρία με μεγάλα ονόματα της ελληνικής, αλλά και της ευρωπαϊκής μουσικής σκηνής.

Ο Σάκης Ρουβάς άφησε για λίγα λεπτά το ρόλο του παρουσιαστή ερμηνεύοντας τις μεγάλες επιτυχίες του μαζί με τους Cabin 54, το δυναμικό συγκρότημα που τον πλαισιώνει στις φετινές νυχτερινές του εμφανίσεις.

Ως καλεσμενοι στον τελικό του X FACTOR εμφανίστηκαν δύο τραγουδίστριες που έχουν κατακτήσει τα ευρωπαϊκά και τα ελληνικά charts: η Γερμανίδα Oceana που ερμήνευσε τη μεγάλη της επιτυχία «Cry Cry», Νο 1 στο ελληνικό airplay chart επί 6 συνεχόμενες εβδομάδες, και η Δανή Medina, η οποία βρίσκεται σταθερά στο ελληνικό Top 20 τους τελευταίους 4 μήνες, που τραγουδησε «You and I».

Έντονες στιγμές χάρισε και το ανερχόμενο ελληνικό συγκρότημα Vegas, το οποίο έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη μαζί με τα κορίτσια του Next Top Model.

Αμέσως μετά τον τελικό, όλοι οι συντελεστές του show, καθώς και οι guest stars τραγουδιστές που συμμετείχαν σε αυτό, διασκέδασαν μαζί με τον νικητή Σταύρο στο λαμπερό πάρτι που διοργάνωσε η παραγωγή του X FACTOR 2 στο «Guzel».

No comments:

Post a Comment