Tuesday, February 23, 2010

ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΥΙΤΝΕΥ ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Η πρόσφατη λιποθυμία της, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στη Σεούλ, προκάλεσε έντονη ανησυχία στους θαυμαστες της. Τώρα, ένα δημοσίευμα στο NationalEnquirer δίνει στην άλλοτε ντίβα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, Whitney Houston, πέντε χρόνια ζωής...

Η περιπέτεια της Houston με τα ναρκωτικά είναι γνωστή, αφού τα τελευταία χρόνια λόγω του εθισμού της στις ουσίες κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της και κυριολεκτικά κατέστρεψε την καριέρα της.

Μετά από πολύ καιρό έδειξε να ξαναβρίσκει τον εαυτό της και κυκλοφόρησε νέο album, ενώ σε μία συγκλονιστική εξομλόγησή της στην Oprah Winfrey αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στα ''σκοτεινά χρόνια'' της απόλυτης παρακμής.

Τότε όλοι πίστεψαν ότι η Houston - αν και σαφώς πιο κουρασμένη και αλλιώτικη από την παλιά Whitney - είναι σε θέση να κάνει μία καινούρια αρχή.

Η ίδια ξεκίνησε μία μεγάλη παγκόσμια περιοδεία αναζητώντας τις στιγμές της μεγάλης της δόξας. Φαίνεται όμως ότι η κλονισμένη υγεία της δεν την βοηθάει...

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η μακροχρόνια χρήση αλκοόλ και ποτού έχουν καταστρέψει το ανοσοποιητικό της σύστημα, με αποτέλεσμα η Whitney να μην έχει μπροστά της περισσότερα από πέντε χρόνια ζωής!

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η οικογένεια της γνωστής τραγουδίστριας, γνωρίζοντας την βεβαρυμένη κατάσταση της υγείας της, προσπαθεί να πείσει την Houston να ακυρώσει την προγραμματισμένη της περιοδεία, φοβούμενη το ενδεχόμενο η ερμηνεύτρια να έχει το ίδιο τέλος με τον βασιλιά της ποπ, Michael Jackson.

Η ίδια η Houston δεν έχει σχολιάσει, μέχρι στιγμής, το δημοσίευμα, αλλά η τελευταία της εμφάνιση στο αεροδρόμιο του Brisbane στην Αυστραλία, διαψεύδει από μόνη της τις φήμες, που την θέλουν ετοιμοθάνατη...

No comments:

Post a Comment