Tuesday, February 2, 2010

Η ΠΡΩΤΗ ΣΧΟΛΗ ΝΤΙΣΚ ΤΖΟΚΕΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο βετερανος ντισκ τζοκκει Γιαννης Γαλακος δημιουγησε στην Θεσσαλονικη την πρωτη σχολη ταχυρρυθμης εκπαιδευσης για ντισκ τζοκει(μοναδικη και σ'ολοκληρη την Ελλαδα).Το δελτιο τυπου που ακολουθει τα λεει ολα-μαζι με λεπτομερειες...

DJ επαγγελματίας μπορείς να γίνεις τώρα μαθαίνοντας από τους κορυφαίους. Η εκπαίδευση είναι ταχύρρυθμη και γίνεται πρακτική εξάσκηση πάνω σε πραγματικά μηχανήματα όπως, πικ-απ, μίξερ-κονσόλα, ακουστικά, μικρόφωνο, CD Player, υπολογιστή (Windows & Macintosh). Το περιεχόμενο του προγράμματος καλύπτει βασικό και προχωρημένο επίπεδο. Τα σεμινάρια είναι ιδιαίτερα και δεν διδάσκονται σε καμία σχολή.
DJing
Σε ποιόν απευθύνεται το πρόγραμμα:
Στο χώρο της διασκέδασης και γενικά του θεάματος η μουσική έχει τον πρωτεύοντα ρόλο. Η πιο εξελισσόμενη και συναρπαστική ενασχόληση με τη μουσική, είναι αυτή του DJ. Το περιεχόμενο του συγκεκριμένου προγράμματος απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε επαγγελματίες, οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν και να εξασκήσουν τις απαραίτητες τεχνικές μίξης καθώς και να έρθουν σε επαφή με τα ψηφιακά εργαλεία του DJ. Η ατομική πρακτική εξάσκηση στις εγκαταστάσεις μας ξεκινάει άμεσα δημιουργώντας το απαραίτητο τεχνικό υπόβαθρο.
Στόχος:
Βασικός στόχος του προγράμματος είναι η δημιουργία επαγγελματιών DJ, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, έτοιμων να εργαστούν σε ραδιοφωνικό σταθμό, club, disco, bar, η ακόμα σε party και διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.
Ενδεικτικά Θέματα:
· Αγγλικά (Ορολογία)
· Βασικές Αρχές Ηχοληψίας - Μείξη Ήχου
· Ακουστική - Ψυχοακουστική
· Τεχνικές Σύνθεσης Ήχου
· Συνδεσμολογία εξοπλισμού (Μηχανήματα, Συνδέσεις, Λογική)
· Τεχνικές DJing (Beat mixing , Scratching and more…)
· Vinyl vs CD
· Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές
· DJing Λογισμικό (Traktor DJ Pro, Numark, Virtual DJ, MixMeister Pro, Jazler Radio)
· Παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών
· Διπλωματική – Ψυχολογία
· Μεθοδολογία – Μυστικά επιτυχίας
Οι εγγραφές για το πρόγραμμα έχουν ξεκινήσει.
Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας στα τηλέφωνα 2310840859, 6976478446 και ενημερωθείτε σχετικά με το πρόγραμμα.

No comments:

Post a Comment