Saturday, July 1, 2017

τα real estate trends των σταρ για φέτος

Μαϊάμι, Santa Barbara και επαύλεις με ενοίκιο

Οι rich and famous έχουν μια περίεργη σχέση λατρείας μίσους με τα σπίτια και τους τόπους που διαμένουν ή κάνουν διακοπές. Εκεί που θα δώσουν εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσουν μια έπαυλη στο Beverly Hills της Καλιφόρνια, δεν θα το σκεφτούν καθόλου να την πουλήσουν επειδή ξαφνικά δε θέλουν μόνιμη στέγη. Άλλοι πάλι εκεί που έπιναν νερό στα παραθαλάσσια εξοχικά του Μαλιμπού στην Καλιφόρνια, μέσα σε μια νύχτα αποφασίζουν να επενδύσουν στην επίσης παραλιακή Santa Barbara. Μπορεί να μας μπερδεύουν με όλα αυτά που κάνουν αλλά δεν τους κρατάμε κακία. Δείτε ποια είναι τα real estate trends των rich and famous του 2017-μέχρι τώρα- και βγάλτε συμπεράσματα για τη σταθερότητά τους.
από τη Μυρτώ Τζώρτζου 

Santa Barbara: Ο πιο δημοφιλής προορισμός για Σαββατοκύριακο
Μπορεί μέχρι τώρα το παραθαλάσσιο Μαλιμπού της Καλιφόρνια να είναι το αγαπημένο μέρος για αποδράσεις ακόμα και το Σαββατοκύριακο, εντούτοις τον τελευταίο χρόνο όλο και περισσότεροι σταρ του Hollywood επιλέγουν τη Santa Barbara για κολύμπι και ξεκούραση. Πρόσφατο παράδειγμα οι ηθοποιοί Mila Kunis και Ashton Kutcher, οι οποίοι αγόρασαν ένα υπέροχο σπίτι στην παραλία, με 6 δωμάτια, 6 μπάνια, και βοηθητικό σπίτι στον κήπο, για το οποίο έδωσαν 10 εκατομμύρια  δολάρια.
Λίγες εβδομάδες πριν από αυτούς η όμορφη ηθοποιός Natalie Portman έδωσε 6,5 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει ένα τεράστιο και πολυτελές εξοχικό στην περιοχή. Και μπορεί η Santa Barbara να μην είναι ούτε τόσο ήσυχη ούτε και πολύ κοντά στο Λος Άντζελες, όμως φέτος είναι hot προορισμός ακόμα και για δυο μέρες.
Το κτίριο στο Soho που είναι η παιδική χαρά των celebrities
Βρίσκεται στο νούμερο 443 του Greenwich St. στην περιοχή Tribeca της Νέας Υόρκης. Είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να μην είναι εύκολα προσβάσιμο στους παπαράτσι και διαθέτει μεταξύ άλλων εσωτερική πισίνα, πολυτελές γυμναστήριο, τουρκικό χαμάμ, κελάρι με πανάκριβα κρασιά και με θερμοκρασία που ελέγχεται και μια ταράτσα με υπέροχη θέα. Ποιοι μένουν εδώ; Η Meg Ryan, o Justin Timberlake με τη σύζυγό του Jessica Biel, η Jennifer Lawrence και άλλοι.
Oι σύντομες διαμονές
Όπως συμβαίνει συχνά με τις σχέσεις ή τους γάμους τους, έτσι γίνεται και με τα σπίτια τους. Τα βαριούνται και δεν τα κρατάνε για πολύ. Και πάνε για άλλα. Η σταρ, για παράδειγμα, του Shameless, Emmy Rossum, πούλησε το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη για 1, 1 εκατ. δολάρια, λίγους μήνες μετά την ανακαίνισή του.
Οι αθλητές αγαπούν το Μαϊάμι

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να βρεθείς στο Μαϊάμι: Οι παραλίες, η νυχτερινή ζωή και ο τροπικός καιρός. Η πόλη ήταν πάντα το απόλυτο meeting point των αθλητών που την προτιμούν για μικρές ή μεγαλύτερες αποδράσεις. Πρώτος και καλύτερος ο διάσημος παίχτης του μπέιζμπολ, και γνωστός καρδιοκατακτητής, Alex Rodriguez, ο οποίος έχει σπίτι εκεί αλλά και ο παίχτης του τένις Novak Djokovic, ο οποίος πρόσφατα αγόρασε ένα υπέροχο διαμέρισμα με φοβερή θέα ολόκληρο το Μαϊάμι.
 Δεν φοβούνται να ενοικιάσουν
Οι περισσότεροι celebrities είναι συνέχεια με μια βαλίτσα στο χέρι. Ταξιδεύουν από τη μια πλευρά της Αμερικής στην άλλη αλλά και σε άλλα μέρη του πλανήτη για να γυρίσουν ταινίες, να κάνουν συναυλίες, να παίξουν σε αγώνες. Τι νόημα λοιπόν θα είχε να αγοράσουν κάπου μόνιμη κατοικία; Έτσι πολλοί προτιμούν το ενοίκιο καθώς είναι συνέχεια υπ’ ατμόν. το ίδιο μπορεί και να συμβεί και με το εξοχικό τους.
Η Beyonce και ο σύζυγός της Jay -Z κάνουν αυτόν τον καιρό διακοπές με τα παιδιά τους στο σπίτι που ενοικιάζουν στο παραθαλάσσιο Μαλιμπού, για το οποίο δίνουν 400 χιλιάδες δολάρια το μήνα. Το σπίτι αυτό διαθέτει τα πάντα, από μεγάλο γυμναστήριο και πισίνα μέχρι γκαράζ, τεράστιο κήπο και, βιβλιοθήκη και από μεγάλο υπόγειο κελάρι με πανάκριβες ετικέτες κρασιών μέχρι κήπο με σπάνια δέντρα και λουλούδια.
Τη λύση του ενοικίου προτίμησε και η μικρή της οικογένειας των Kardashians, Kylie Jenner, η οποία τον καιρό που ανακαίνιζε το σπίτι της έμενε σε μια βίλα στο Beverly Hills του Λος Άντζελες, αξίας 35 εκατ. δολαρίων, για την οποία έδινε 125 χιλιάδες δολάρια το μήνα. Η βίλα αυτή είχε μεταξύ άλλων και αμπέλι με σταφύλια.
Οι πρώην αγαπούν το Brooklyn
Κάποια μεγάλα ονόματα χαιρέτησαν το παρελθόν τους το 2017, πουλώντας τα σπίτια τους στο Brooklyn, όπου κάποτε έμεναν με τις πρώην τους. Ο Chris Rock αλλά και ο Barack Obama είναι δυο χαρακτηριστικά παραδείγματα. Ο Obama ζούσε τη δεκαετία του 80 με το τότε κορίτσι του σε ένα στυλάτο ρετιρέ το οποίο πουλάει για 4,3 εκατομμύρια δολάρια ενώ ο Chris Rock, τη δεκαετία του 90, έμενε με την τότε σύντροφό του σε μια μονοκατοικία του προηγούμενου αιώνα την οποία σήμερα πουλάει 3,85 εκατ. δολάρια.

No comments:

Post a Comment