Monday, July 31, 2017

ZULEYKA JERRÍS RIVERA MENDOZA

Ποια είναι τελικά η ultra sexy Λατίνα του «Despacito»;

Μια εντυπωσιακή Πορτορικανή, πρώην Μις Υφήλιος, 
είναι πλέον αντικείμενο του πόθου εκατομμυρίων...

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν 9 μήνες από τα γυρίσματα του video clip για το «Despacito» στην ιστορική γειτονιά La Perla, στο San Juan του Πουέρτο Ρίκο, αλλά το τραγούδι του Luis Fonsi με τη συμμετοχή του rapper Daddy Yankee συνεχίζει να γνωρίζει παγκόσμια -σχεδόν… διαγαλιαξιακή- επιτυχία, συμπληρώνοντας 10 εβδομάδες στο Νο1 του βρετανικού chart επιτυχιών και άλλες τόσες, σχεδόν, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Έως τώρα, δεν υπάρχει μέσο ενημέρωσης που να μην έχει ασχοληθεί με το «Despacito». Παρακολουθώντας για 100στή φορά το video, όπως έχει συμβεί στους περισσότερους που ασχολούνται με τα κοινωνικά δίκτυα, εκτός από τους πιασάρικους ρυθμούς είναι αδύνατον να μην κολλήσει κάποιος με την εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια του clip, την 30χρονη Zuleyka Rivera, για την οποία βέβαια, σύμφωνα με το σενάριο, γίνονται… «όλα»!
Η Zuleyka Jerrís Rivera Mendoza, όπως είναι το πλήρες όνομα της, είναι μια πανέμορφη Πορτορικανή ηθοποιός, τηλεπαρουσιάστρια, μοντέλο και εστεμμένη με τον τίτλο «Miss Universe» («Μις Υφήλιος») το 2006. Εντυπωσιακή στην εμφάνιση, με ρίζες έντονα πορτορικάνικες, από τους ιθαγενείς του νησιού και με ύψος 1,75, διαθέτει όλα τα καλλίγραμμα προσόντα της φυλής της, που να θυμίσουμε ότι μαζί με την εξαιρετική φήμη της συνοδεύεται και από 5 νίκες στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς και δεκάδες συμμετοχές στην πρώτη δεκάδα της ιστορίας του θεσμού.
H Zuleyka, γεννημένη στο Cayey αλλά μεγαλωμένη στο Salinas, ένα παραθαλάσσιο χωριό στα νότια του κυρίως νησιού της χώρας, γνωστό για την καυτερή του σάλτσα mojito isleño, ξεκίνησε από μικρή ηλικία να συμμετέχει σε τοπικούς διαγωνισμούς ομορφιάς, μια συνήθεια αρκετά διαδεδομένη για τα νεαρά κορίτσια φτωχών οικογενειών της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής. Έπειτα από πολλές πρωτιές, μόλις στα 18 της, η Rivera ταξίδεψε στο Los Angeles και εντελώς αναπάντεχα κέρδισε το 2006 τον τίτλο της «Miss Universe» σε έναν διαγωνισμό που διεξήχθη στο Shrine Auditorium, στη γνωστή αίθουσα που δίνονται κάθε χρόνο τα Oscars.
Μετά την κατάκτηση του τίτλου, η Rivera εγκαταστάθηκε μόνιμα στη Νέα Υόρκη, ενώ γύρισε τον μισό πλανήτη, περνώντας μάλιστα και από την Ελλάδα το 2007, στα πλαίσια των υποχρεώσεων της ως εστεμμένη. Την ίδια χρονιά έκανε πραγματικότητα και το μεγάλο της όνειρο, να παίξει στην τηλεόραση, συμμετέχοντας μόλις στα 20 στην πρώτη της σαπουνόπερα, μια τηλεοπτική καριέρα που ακολουθεί μέχρι και σήμερα, παρουσιάζοντας παράλληλα διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές στη χώρα της.
Στην πραγματικότητα, παρά το εντυπωσιακό τής εμφάνισης της, η Zuleyka ποτέ δεν προσπάθησε να κάνει διεθνή καριέρα σαν μοντέλο και πριν από την παγκόσμια επιτυχία του «Despacito» ήταν απλά «γνωστή» στις Ηνωμένες Πολιτείες για τη σχέση της με τον συμπατριώτης της -αλλά μεγαλωμένο στο Miami- μπασκετμπολίστα των Dallas Mavericks, J. J. Barea, με τον οποίο μόλις στα 25 απέκτησε τον γιο της Sebastián.Μάλιστα, με τον Barea, η σχέση της Rivera έχει περάσει από «100 κύματα», με τα πρωτοσέλιδα στον πορτορικάνικο Τύπο περί χωρισμού να διαδέχονται το ένα το άλλο. Σήμερα, μετά την πολύ επιτυχημένη εμφάνιση της στο video clip του «Despacito», το όνομα της ακούγεται ολοένα και περισσότερο έξω από το Πουέρτο Ρίκο και δεν θα είναι καθόλουν τυχαίο αν πολύ σύντομα δούμε την όμορφη Πορτορικάνα να ξεκινάει στα 30 της διεθνή καριέρα…

No comments:

Post a Comment