Πριν από 21 χρόνια έριξε άγκυρα σ’ αυτή την άλλοτε αποµονωµένη πλευρά της παραλίας του Ορνού… Σήμερα το Aperanto Galazio θεωρείται ένα από τα πιο αυθεντικά seaside cuisine bars που ξεχωρίζει για το ανεπιτήδευτο στυλ και την cool διάθεση του all day long!
Aperanto Galazio
BREAKFAST
Η µέρα ξεκινάει χαλαρά πάνω στη χρυσή αµµουδιά µε πλούσιο πρωινό, φυσικούς χυµούς και πληθωρικά snacks µε φόντο τα αραγµένα σκάφη…
ΒΕΑCHLIFE
Aράξτε στα πουφ και τις άνετες ξαπλώστρες και απολαύστε το µπάνιο σας στα ήρεµα νερά του απάνεµου κολπίσκου! Ανάσα δροσιάς τα φρουτώδη cocktails!
LUNCH BREAK
Είναι η ώρα που όλοι οι δρόµοι οδηγούν στο seaside εστιατόριό του… Πατώντας πάνω σε εµπνευσµένα γευστικά µονοπάτια, ο chef Tάκης Δαραβάγκας έστησε για τη νέα σεζόν µια κάρτα µε συνταγές µεσογειακής… διάθεσης µε προτίµηση στην ψαροφαγία!
Δίπλα στα κλασικά πιάτα, όπως το φιλέτο σολοµού µε σάλτσα Μartini, έρχονται φέτος να προστεθούν προτάσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισµένα.
Aperanto Galazio

SHOPPING TIME
Μια µέρα στο Aperanto Galazio περιλαµβάνει µια στάση στην καλοστηµένη beach boutique του µε casual chic ρούχα και beachwear από Έλληνες κυρίως σχεδιαστές. Αέρινα καφτάνια, µοντέρνα µαγιό, ζωγραφισµένα καπέλα στο χέρι, γυαλιά ηλίου και trendy πετσέτες «φλερτάρουν» µε την πιο stylish πλευρά σας! (Καθηµερινά 11:00-23:00)
Aperanto GalazioΑFTER EIGHT…
Κρυφοί φωτισµοί και κεριά φτιάχνουν το πιο ροµαντικό σκηνικό δίπλα στο κύµα και κάτω από τον έναστρο ουρανό… Ιδανικό setting για ένα χαλαρό δείπνο υπό τους ήχους chill out και reggae µουσικής!
Aperanto Galazio
PARTY TIME!
Από τα ελάχιστα beach bars που συνεχίζει µέχρι αργά και… ζωντανεύει µε πιο χορευτικό στυλ όταν το mood του κόσµου το απαιτεί…
Aperanto Galazio
Aperanto Galazio
Info
Από €20. Καθηµερινά από τις 09:00 (η κουζίνα έως 00:00).
Ορνός, Τ. 22890 27991, www.aperantogalazio.com.gr