Thursday, July 20, 2017

 Σπυροπούλου-Αλεξανδράτου-Γαλύφα: Στο νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1

-

Και ενώ ο περισσότερος κόσμος ετοιμάζεται για τις καλοκαιρινές διακοπές τους, στον ΑΝΤ1 δουλεύουν πυρετωδώς.

Θέλοντας να «χτυπήσουν» το Survivor, οι ιθύνοντες τους καναλιού, ψάχνουν μανιωδώς τα επώνυμα και μη πρόσωπα που θα πλαισιώσουν το «Nomads».
Πρόκειται για ένα από τα πιο σκληρά ριάλιτι επιβίωσης που έχουμε δει μέχρι σήμερα, με παρουσιαστή τον έμπειρο Γρηγόρη Αρναούτογλου.
  
Δεκάδες είναι λοιπόν οι επώνυμοι που βρίσκονται σε συζητήσεις για να συμμετέχουν σε αυτό. Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να έχει πει ήδη το μεγάλο «ναι» σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας μετά την λήξη της συνεργασίας της με τον ALPHA.
Επίσης, έκπληξη αποτελεί και το όνομα της Τζούλιας Αλεξανδράτου που έχει πει «ΝΑΙ» από πέρυσι τον χειμώνα όπου βρέθηκε και καλεσμένη στην εκπομπή του Αρναούτογλου. Σύμφωνα, με αποκλειστικές πληροφορίες είχε δει θετικά την πρόταση τον χειμώνα όταν της είχε γίνει και τώρα που το ριάλιτι θα βγει στον αέρα εκείνη είναι έτοιμη να δοκιμάσει… κατσαρίδες.
Τέλος, σύμφωνα πάλι με αποκλειστικές μας πληροφορίες η γνωστή fashion blogger Έλενα Γαλύφα που εμφανίζεται κατά καιρούς στο «Πρωινό» με την Φαίη Σκορδά και το «Φτιάξε καφέ να στα πω» με την Κατερίνα Καινούργιου έχει δεχτεί πρόταση και το σκέφτεται θετικά.

No comments:

Post a Comment