Sunday, July 23, 2017


P. DIDDY 

Στις ακτές της Ιταλίας με σκάφος 46,5 εκατ. δολαρίων

Η πολυτελής ζωή του βασιλιά της ραπ

Το ότι οι ράπερ αγαπούν την καλή ζωή είναι γνωστό. Πολυτελείς επαύλεις, πανάκριβα αυτοκίνητα, όμορφες γυναίκες, κοσμήματα αμύθητης αξίας, σαμπάνιες και διακοπές είναι λίγα από αυτά που συνθέτουν το σκηνικό της καθημερινότητάς τους. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και μερικούς καβγάδες, κάποια παράνομη κατοχή όπλων, διάφορες απιστίες και εμπλοκές με τη δικαιοσύνη, τότε θα τα έχουμε πει όλα. Όπως και να’χει εμείς τους αγαπάμε γιατί είναι εκεί να μας θυμίζουν ότι μια καλή ζωή δεν είναι ποτέ καλή χωρίς την αλητεία της.

Ένας από τους πιο πλούσιους αλλά και αμφιλεγόμενους ράπερ είναι ο Puff Daddy ή P. Diddy ή Sean Combs, όπως είναι το πραγματικό του όνομα. Ένας ράπερ με δύσκολο παρελθόν και πολλά πρωτοσέλιδα στον tabloid Τύπο. Στα 47 του έχει αφήσει πίσω τα χρόνια που ξενυχτούσε μεθυσμένος στα πάρτι με νεαρά μοντέλα και απολαμβάνει την οικογενειακή γαλήνη. Αυτές τις μέρες ο ράπερ βρίσκεται στην Ιταλία όπου κάνει διακοπές με την 30χρονη σύντροφό του Cassie στο πολυτελές σκάφος, 65 μέτρων, το Double Down. Ένα σκάφος 12 ατόμων για λίγους, για το οποίο δίνει 560,000 δολάρια την εβδομάδα.
Το σκάφος αυτό, που κατασκευάστηκε το 2010, ονομάζεται Lady Lau και η τιμή του ξεπερνάει τα 46,5 εκατομμύρια δολάρια διαθέτει 8 υπερπολυτελή δωμάτια, κινηματογραφική αίθουσα, jacuzzi στο κατάστρωμα, γυμναστήριο-που μάλλον αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες θα πρέπει να χρησιμοποιήσει-, χώρο για μασάζ και άλλες ανάλογες θεραπείες και βραβευμένο σεφ. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο ράπερ ενοικιάζει το συγκεκριμένο σκάφος για διακοπές, μια και συνήθως προτιμάει το επίσης μεγάλο και πολυτελές Oasis, αξίας 72 εκατομμυρίων δολαρίων.
O Sean John Combs, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης. Και μπορεί να μη έχει ανέβει ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας, όμως έχει 6 παιδιά. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “Forbes” η περιουσία του το 2017 ανέρχεται στα 820 εκατομμύρια  δολάρια. “Δεν με νοιάζει καθόλου η λίστα του “Forbes”. Αυτό που με νοιάζει είναι να γίνω καλός πατέρας¨, θα πει ο ίδιος. Και εμείς φυσικά δεν τον πιστεύουμε.
   

No comments:

Post a Comment