Friday, July 21, 2017

THN TETAρτη 4 οκτωβριου

Ένα μεγάλο πάρτι στο Καπάνι

Στο πλαίσιο του “2ου Καπάνι Project” διοργανώνεται ο διαγωνισμός “Kapani MixTape Contest” στο πλαίσιο του οποίου καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να ηχογραφήσουν και να στείλουν ένα mix μέχρι την Κυριακή 30 Ιουλίου για να κερδίσουν συμμετοχή στη διοργάνωση.
Το “2ο Καπάνι Project” θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στην αγορά Καπάνι της Θεσσαλονίκης σε μια ολοήμερη γιορτή. Πρόκειται για μια διοργάνωση που περιέχει live από μπάντες της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, αλλά και μια σειρά από dj sets από Ελλάδα και εξωτερικό, σε freestyle και alternative mood, αλλά και performances εμπνευσμένες από την αγορά και την καθημερινότητά της, όπως και ταινίες με αναφορές από τον σουρεαλισμό ως τον ντανταϊσμό.
Φέτος το Καπάνι Project θέλει να εμπλουτίσει το Alternative Stage και προσκαλεί νέους djs που θεωρούν ότι ταιριάζουν στο project να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσουν τη συμμετοχή στη γιορτή του Οκτωβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι djs καλούνται να ηχογραφήσουν και να στείλουν μία mp3 μίξη, 128kbps, διάρκειας 45 έως 60 λεπτών μέσω We Transfer ή Dropbox. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθυνθούν στο info@kapaniproject.gr.
“2ο Καπάνι Project”
Στο “2ο Καπάνι Project” στις 4 Οκτωβρίου θα στηθούν τρεις διαφορετικές σκηνές με line up που θα καλύπτουν όλα τα γούστα. Στην Κεντρική Σκηνή θα εμφανιστούν οι Tuflon, οι Brightside, οι Polkar, η Katerine Duska και οι Batala Salonica. Το Σύγχρονο Ωδείο θα συμμετέχει στην Κεντρική Σκηνή της αγοράς για να εμπλουτίσει τη διοργάνωση με το δικό του στιλ. Στο Freestyle Stage θα παρουσιαστούν dj sets από τους Tsaros, Costas Argiriou, Sk Disco, C Senior & Chris X και Mix Dojo, ενώ στο Alternative Stage θα ανέβουν στα decks οι Walter Dj, Mackenzie, Elias Tzikas, Tesla Noise aka 9West σε ένα Live set και για πρώτη φορά ο Βερολινέζος Emmanouel, ιδιοκτήτης της Arts Records και όσοι νέοι djs επιλεγούν από το διαγωνισμό. Επίσης, το πρότζεκτ δίνει την ευκαιρία στον κόσμο να γνωρίσει την αγορά από άκρη σε άκρη μέσα από έναν ξεχωριστό περίπατο από το “Thessaloniki Walking Tour”. Την παρουσίαση έχει αναλάβει ο Κωστής Ζαφειράκης.

No comments:

Post a Comment