Wednesday, July 26, 2017

EVEN SEAS EXPLORER

Κρουαζιερόπλοιο για μεγιστάνες

Δέος προκαλεί η σουίτα Regent εμβαδού 412 τετραγωνικών μέτρων, που διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και χώρο spa 

Η εταιρεία Regent, που επένδυσε για πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία 450 εκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή του, εγκαινίασε πέρσι το καλοκαίρι το πλοίο Seven Seas Explorer, παρουσία της πριγκίπισσας Charlene του Μονακό. Το κρουαζιερόπλοιο χωρά 750 επιβάτες και διαθέτει από τις υψηλότερες αναλογίες χώρου ανά επιβάτη και από τις μικρότερες αναλογίες μέλους πληρώματος ανά επιβάτη.
Μετά το παρθενικό του ταξίδι, το Seven Seas Explorer ταξίδευσε στην Ευρώπη πριν πλεύσει προς το Μαϊάμι για σειρά κρουαζιέρων στην Καραϊβική.
Δέος προκαλεί η σουίτα Regent εμβαδού 412 τετραγωνικών μέτρων, που διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και χώρο spa μέσα στην ίδια τη σουίτα, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά σε πλοίο.
Το κρουαζιερόπλοιο διαθέτει τρία lounge, ένα για ποτά και χορό πριν το δείπνο, ένα για νυχτερινή διασκέδαση με ζωντανή μουσική κι ένα από όπου μπορεί κανείς ανεμπόδιστος να απολαύσει τη θέα της θάλασσας και του ουρανού.
Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του κρουαζιερόπλοιου είναι το «αίθριο» με τις διπλές σκάλες που εκτείνεται από τον τέταρτο έως τον πέμπτο όροφο.
Το πλοίο διαθέτει πολλά εστιατόρια, με εξέχον το Prime 7 στο οποίο οι επιβάτες θα μπορούν να γευματίσουν μόνο κατόπιν κράτησης.
Οι ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία για σπορ, όπως jogging και γκολφ, αλλά και για να δοκιμάσουν την τύχη τους στο καζίνο ή να αποδράσουν με ένα καλό βιβλίο, στη βιβλιοθήκη του πλοίου.
Seven_Seas_Expl-1Seven_Seas_Expl-2Seven_Seas_Expl-3Seven_Seas_Expl-4Seven_Seas_Expl-5Seven_Seas_Expl-6Seven_Seas_Expl-7Seven_Seas_Expl-8

No comments:

Post a Comment