Ελάτε να ταξιδέψουμε παρέα σε εφτά μοναδικές παραλίες, σε εφτά ξενοδοχεία που το κύμα σχεδόν χαϊδεύει τις εγκαταστάσεις τους… Αυτό το καλοκαίρι η διαμονή μας θα μυρίζει θάλασσα!

Η θάλασσα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις στιγμές, τις μυρωδιές, την ομορφιά του καλοκαιριού της Ελλάδας. Ορίζει την προσμονή, την ηρεμία και την ξεγνοιασιά των διακοπών. Πρωινοί περίπατοι δίπλα στο κύμα, θαλασσινοί μεζέδες με ουζάκι και βραδινές βουτιές φορώντας μόνο τα απαραίτητα…Φυσικά και εννοώ το μαγιώ σας! Ποιος θα έλεγε όχι σε όλα αυτά; Εγώ πάντως όχι… Και μπορεί οι στιγμές να είναι θέμα timing, αλλά όσον αφορά στις διακοπές τα πάντα είναι θέμα location…Τρία είναι τα βασικά συστατικά επιλογής του σωστού παραθαλάσσιου ξενοδοχείου για τη διαμονή σας… Να είναι σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα, να έχει καλή … μόνωση και να σερβίρουν mojito! Enjoy!

#1. Porto Carras Meliton ★★★★★ | Χαλκιδική

Το Porto Carras Meliton είναι ένα πολυβραβευμένο πεντάστερο ξενοδοχείο στη Σιθωνία Χαλκιδικής. Χτισμένο κατά μήκος της 9 χιλιομέτρων αμμουδερής παραλίας της Σιθωνίας, με τα κρυστάλλινα καταγάλανα νερά της να γοητεύουν κάθε λουόμενο. Θα θέλατε να βιώσετε τη μοναδική εμπειρία διαμονής στο Porto Carras Meliton. Κλείστε το δωμάτιο σας εδώ, και βρεθείτε ένα βήμα μακριά από την παραλία!
παραθαλασσια ξενοδοχεια ελλαδα χαλκιδικηπαραθαλασσια ξενοδοχεια ελλαδα χαλκιδικη

#2. Knossos Beach ★★★★ | Ηράκλειο

Το Knossos Beach είναι χτισμένο πάνω σε μια μαγευτική αμμώδη παραλία στη βόρεια ακτή της Κρήτης. Αν το επιλέξετε για τη διαμονή σας θα μείνετε σίγουρα εντυπωσιασμένοι από τη μοναδική του θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Τα δωμάτια του είναι σχεδιασμένα με αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική χαρίζοντας αίσθηση χαλάρωσης στους επισκέπτες τους. Τα bungalows και οι σουίτες διαφοροποιούνται μεταξύ τους από τη θέση τους στο ξενοδοχείο και χωρίζονται σε αυτά με θέα θάλασσα, μπροστά στη θάλασσα, με θέα θάλασσα και ιδιωτική πισίνα ή εξωτερικό υδρομασάζ. Εσείς ποιο θα διαλέγατε; Κάνετε την κράτηση σας με ένα κλικ εδώ!
παραθαλασσια ξενοδοχεια ελλαδα ηρακλειοπαραθαλασσια ξενοδοχεια ελλαδα ηρακλειο

#3. Saint George ★★★★ | Πάρος

Στο νοτιοανατολικό τμήμα της Πάρου θα συναντήσετε ένα πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται μόλις λίγα βήματα από την ειδυλλιακή παραλία Νέα Χρυσή Ακτή. Το ξενοδοχείο Saint George χαρακτηρίζεται από το κυκλαδίτικο στυλ και το εκλεπτυσμένο περιβάλλον του. Φτιάξτε τις βαλίτσες σας και ετοιμαστείτε να απολαύσετε τη διαμονή σας σε μια ήσυχη τοποθεσία της Πάρου. Κλείστε το δωμάτιο σας με θέα το Αιγαίο εδώ!
παραθαλασσια ξενοδοχεια ελλαδα παροςπαραθαλασσια ξενοδοχεια ελλαδα παρος

#4. Lichnos Beach ★★★★★ | Πάργα

Αμφιθεατρικά χτισμένο, πάνω σε μια χρυσή αμμουδιά, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με θέα τα σμαραγδένια νερά του Ιονίου, το Lichnos Beach σίγουρα προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία διαμονής. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δωμάτια στο κεντρικό κτίριο ή bungalows-πολυτελείς σουίτες, που βρίσκονται δίπλα στο κύμα. Σας δελεάζει η ιδέα της διαμονής δίπλα στα τιρκουάζ νερά του Ιονίου; Δείτε όλες τις προσφορές για το Lichnos Beach στην Πάργα εδώ!
παραθαλασσια ξενοδοχεια ελλαδα παργαπαραθαλασσια ξενοδοχεια ελλαδα παργα

#5. Iolida Beach ★★★★★ | Χανιά

Το ξενοδοχείο Iolida Beach Luxury Resort είναι ένα σύγχρονο ξενοδοχείο 5 αστέρων  στο κέντρο της Αγίας Μαρίνας Χανίων. Η κομψή αρχιτεκτονική του, η όμορφη τοποθεσία και οι παροχές του το καθιστούν ένα δημοφιλές παραθαλάσσιο θέρετρο. Το μεγάλο του πλεονέκτημα; Βρίσκεται λίγα βήματα μακριά από την αμμώδη παραλία της Αγίας Μαρίνας. Κλείστε το δωμάτιο σας εδώ, και χορτάστε απεραντοσύνη!
παραθαλασσια ξενοδοχεια ελλαδα χανιαπαραθαλασσια ξενοδοχεια ελλαδα χανια

#6. Calypso Villas | Ζάκυνθος

Απόμερο μα γοητευτικό, το Calypso Villas στο Αμούδι Ζακύνθου μας προσκαλεί στις βίλες του με τη μοντέρνα διακόσμηση για να ζήσουμε αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Κλείστε τα μάτια και φανταστείτε τη διαμονή σας μέσα σε μια καταπράσινη τοποθεσία, στη πλαγιά του λόφου, με θέα το Ιόνιο πέλαγος… Μοναδική εικόνα! Θα συμφωνείτε ότι είναι μια εξαιρετική ιδέα για ξεκούραστη διαμονή ή για ρομαντικές αποδράσεις.. Βρείτε το δικό σας μικρό παράδεισο χαλάρωσης, εδώ!

παραθαλασσια ξενοδοχεια ελλαδα ζακυνθοςπαραθαλασσια ξενοδοχεια ελλαδα ζακυνθος

#7. Hotel Arco ★★★ | Σκιάθος

Μόλις έξι χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της Σκιάθου θα βρείτε το Hotel Arco. Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο λίγα μόλις βήματα μακριά από την όμορφη παραλία της Αγίας Παρασκευής. Στο Hotel Arco θα συναντήσετε κομψή αισθητική και παροχές που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις… Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε standard δωμάτιο, junior σουίτα ή superior με jacuzzi, δορυφορική τηλεόραση, πρόσβαση στο διαδίκτυο, μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα ή στον καταπράσινο κήπο. Η τελική επιλογή είναι δική σας! Βρείτε όλες τις προσφορές εδώ.
 παραθαλασσια ξενοδοχεια ελλαδα σκιαθοςπαραθαλασσια ξενοδοχεια ελλαδα σκιαθος