Κινείται στους δικούς της ρυθμούς καθώς η παραλία στο Αγράρι αποπνέει κάτι ακόμα από τη Μύκονο των 80΄s… Άλλωστε ο ήρεμος κολπίσκος της θεωρείται το αντίδοτο στην πολυκοσμία του νησιού…



Agrari Beach bar

Μακριά από τα overcrowded στέκια του νησιού και τις noisy παραλίες, µόλις 7 χλµ. από τη Χώρα, το Agrari beach hotel «εγκλωβίζει» µέσα του µία διαφορετικού είδους ιδιωτικότητα µε αυθεντικές υπηρεσίες φιλοξενίας σε ένα πακέτο value for money.
BEACH BAR
Το vintage style beach bar του πάνω στην αµµουδιά σερβίρει καφέ, cocktails, µέχρι σπιτικά γλυκά, ενώ οι άνετες ξαπλώστρες του σε συνδυασµό µε την ηρεµία του τοπίου θα σας κάνουν να χάσετε την αίσθηση του χρόνου… Από €15 το σετ. Καθηµερινά 08:30 – όσο πάει.
Ξενοδοχείο
Είτε επιλέξετε θέα στη θάλασσα είτε θέα στον κήπο, τα Α΄ κατηγορίας δωµάτια µε τον vintage αέρα τους, τη family ατµόσφαιρα και την αυθεντικότητά τους υπόσχονται να σας χαρίσουν γαλήνη και έναν διαφορετικό τρόπο διαµονής που εναρµονίζεται απόλυτα µε την αίγλη της Παλιάς Μυκόνου! Από €60-€130 µε πρωινό.
Εστιατόριο
Με καινούριο σεφ και ανανεωµένο menu, η γραφική ταβερνούλα του συνεχίζει να χαρίζει όλα αυτά τα χρόνια γεύσεις και αρώµατα αιγαιοπελαγίτικα που ταυτίζονται µε τον familiar χαρακτήρα της. Κάτω από τη σκιά και τη δροσερή αύρα ενός ολάνθιστου κήπου, απολαύστε µεσογειακές συνταγές και σπιτικά πεντανόστιµα µαγειρευτά από τοπικά προϊόντα, όπως τυριά, λούζα και λουκάνικα Μυκόνου, µπαχαρικά και βότανα από τη Σύρο, αλλά και βιολογικές πρώτες ύλες κατευθείαν από το δικό τους µποστάνι. Μην παραλείψετε να δοκιµάσετε το γεµιστό κατσικάκι µε µυκονιάτικο πληγούρι! Καθηµερινά 08:30-00:00.
info
Παραλία Αγράρι,  T. 22890 71295,  www.agraribeach.gr, info@agraribeach.gr

Sunrise Hotel and Suites & Fishalida Restaurant

SunriseΤο Sunrise στο Αγράρι αποτελεί από το 1999 µια από τις καλύτερες επιλογές για όσους αναζητούν ήσυχη και άνετη διαµονή, ένα βήµα από τη θάλασσα.
Η προσωπική φροντίδα και η αυθεντική φιλοξενία της οικογένειας Δακτυλίδη γίνεται φανερή από την πρώτη κιόλας στιγµή, ενώ τα 36 δωµάτια και σουίτες του (30-60 τ.µ.), κάποιες µάλιστα µε ιδιωτική πισίνα, υποδέχονται τους φιλοξενούµενούς τους πλήρως ανακαινισµένα µε µοντέρνο design και ανέσεις που κακοµαθαίνουν!
Sunrise
Εξίσου ανανεωµένο και το pool bar, όπου εκτός από βουτιές στην πισίνα θα περάσετε και στιγµές χαλάρωσης, απολαµβάνοντας ένα χαλαρό απογευµατινό cocktail.
SunriseΑναπόσπαστο κοµµάτι της εµπειρίας αποτελεί και το εστιατόριο Fishalida µε homecooked προτάσεις της ελληνικής κουζίνας από τα χέρια της Ιωάννας Δακτυλίδη και της κόρης της, Κατερίνας, και συνταγές βασισµένες στα βιολογικά προϊόντα (κρέας, λαχανικά, αυγά) από τη φάρµα της οικογένειας (καθηµερινά 12:00-23:00)!
check list: restaurant    • pool bar    • sunbeds    • beach service    • studios by the sea    •
parking    •  yoga classes     • massage service
info
Παραλία Αγράρι, Τ. 22890 72201, www.sunrisemykonos.gr