Sunday, July 30, 2017

NAVARINO DUNES

Ακόμα έναπολυτελες«κόσμημα» προς πώληση στο Costa Navarino

Σε μία από τις πιο προνομιακές τοποθεσίες, στην Sea Dunes Neighbourhood 

Τη δεύτερη από τις τρεις θαυμάσιες και πολυτελείς παραθαλάσσιες του βίλες διαθέτει προς πώληση το συγκρότημα Navarino Residences, του Costa Navarino, μέσω του μεσητικού γραφείου Sotheby’s International Realty.Πρόκειται για την Beachfront Villa II, η οποία μαζί με τις άλλες δύο, που επίσης πωλούνται, αποτελούν τα «διαμάντια», αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ, του Navarino Dunes.
Το Dunes, ένα συγκρότημα πολυτελών κατοικιών στην Πύλο της Μεσσηνίας, είναι μια καλά φυλασσόμενη περιοχή, περιορισμένου αριθμού κατοικιών, που παρέχει 24ωρη ασφάλεια στους φιλοξενούμενους του όλες τις εποχές του χρόνου και βέβαια τις ανέσεις και τις υπηρεσίες ενός 5άστερου resort, μεταξύ των οποίων, δύο γήπεδα γκολφ, εγκαταστάσεις για παιδιά, το φημισμένο spa ANAZOE, εστιατόρια, μπαρ, καφέ και μια αρκετά μεγάλη πανέμορφη παραλία. Κι όλα αυτά, σε μία από τις πιο μαγικές γωνιές της Ελλάδας, περιτριγυρισμένο από γαλαζοπράσινα νερά, χρυσαφένιες αμμουδιές και κλίμα που αναζωογονεί κάθε ταλαιπωρημένο από τα άγχη και το στρες εγκέφαλο…
Η «παραθαλάσσια βίλα ΙΙ», όπως την τιτλοφορεί το μεσητικό γραφείο, χωρίς βέβαια να γίνεται οποιαδήποτε αναφορά στην τιμή αγοράς της («κατόπιν συνεννόησης»), βρίσκεται σε μία από τις πιο προνομιακές τοποθεσίες του συγκροτήματος, στην Sea Dunes Neighbourhood, εξαιτίας της ελάχιστης απόστασης της από την ακτή αλλά και γιατί περιτριγυρίζεται από το γρασίδι και τους κήπους του γηπέδου γκολφ. Με θέα νοτιοδυτικά, οι ιδιοκτήτες της βίλας ζουν καθημερινά την εμπειρία της δύσης του ήλιου στο απέραντο γαλάζιο, σε ένα περιβάλλον που δεσπόζει μια τεράστια πισίνα και ένας καταπράσινος κήπος με λουλούδια και όλα αυτά σε απόσταση μόλις 30 μέτρων από την αμμώδη ακτή.
Όπως ακριβώς και στις άλλες δύο, αυτό που κάνει τις βίλες του Navarino Residencesνα ξεχωρίζουν, είναι η ίδια αίσθηση του «μέσω-έξω», καθώς με ελάχιστες μετατροπές της στιγμής, οι εσωτερικοί και οι εξωτερικοί τους χώροι γίνονται ενιαίοι δημιουργώντας ένα απίστευτο συναίσθημα ελευθερίας κινήσεων και άνεσης στους φιλοξενούμενους τους. Η «Beachfront Villa II», κατά 300 μέτρα περίπου μικρότερη από τις άλλες δύο (2,6 στρέμματα), κυριαρχείται πραγματικά από την πέτρα της περιοχής, δίνοντας την αίσθηση ότι είναι πιο «παραδοσιακή», πιο «ζεστή», πιο φιλόξενη. Το ίδιο ακριβώς συναίσθημα προκαλείται και από την διακόσμηση εσωτερικού χώρου, στην οποία τα γήινα χρώματα, το απαλό καφέ και γκρι, καθώς και τα έπιπλα με τις παραδοσιακές γραμμές, κάνουν όλο το ακίνητο να δείχνει πιο φιλόξενο και προσιτό (δεν υπάρχει πουθενά η αίσθηση της υπερβολής).
Η «Beachfront Villa II» είναι διαιρεμένη και αυτή σε δύο μεγάλες πτέρυγες που ενώνονται μεταξύ τους με ένα απίστευτης αισθητικής καθιστικό. Στην πρώτη πτέρυγα, κυριαρχεί το κύριο υπνοδωμάτιο με δύο διαφορετικά μπάνια και ντουλάπες και ανεξάρτητη βεράντα με θέα προς τη θάλασσα, ενώ περιλαμβάνονται τρία ακόμα υπνοδωμάτια με ανεξάρτητα μπάνια και ένας μεγάλος χώρος γραφείου ή μελέτης. Στην δεύτερη πτέρυγα, μικρότερη σε μέγεθος, είναι ο ξενώνας των καλεσμένων με δύο υπνοδωμάτια και τα μπάνια τους, ένα καθιστικό με τζάκι και μπαρ, μια κουζίνα με χώρο για πρωινό, η οποία μάλιστα ανοίγει, μια μικρή τραπεζαρία, ντουλάπες, ασανσέρ για τον υπόγειο χώρο και ανεξάρτητο μπάνιο.
Πάντως, τα μεγάλα ατού της βίλας τα συναντά εύκολα κανείς στους εξαιρετικά δομημένους εξωτερικούς χώρους, που εκτός από την τεράστια πισίνα, περιλαμβάνεται καθιστικό με υπαίθριο τζάκι, λίγα μέτρα από τη θάλασσα, χώροι για ηλιοθεραπεία και ποτό σε ανοιχτό μπαρ, δύο μικρότερα καθιστικά σε ξύλινο πάτωμα για φαγητό, BBQ και κήπος, ενώ οι σκεπές της βίλας έχουν μικρούς φυτεμένους κήπους για καλύτερη μόνωση και προστασία από τον καυτό ήλιο της Μεσσηνίας.
Συνολικά, η «παραθαλάσσια βίλα ΙΙ» του Navarino Dunes Resort αποτελεί έναν πραγματικό επίγειο παράδεισο, απευθύνεται σε υποψήφιους αγοραστές με πραγματικά μεγάλες οικονομικές δυνατότητες και για αυτό άλλωστε η Sotheby’s International Realty έχει μπει ενεργά στο παιχνίδι της πώλησης της.

No comments:

Post a Comment