Monday, July 24, 2017

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΩΡΑ


Εκτύπωση
Η Apple έχει κυκλοφορήσει μια αναβάθμιση κινητού για iOS και macOS συσκευές που πρέπει να κατεβάσετε άμεσα, σύμφωνα με δημοσίευση στη Washington Post
Η ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας τροποποιεί μια επικίνδυνη προσβλητότητα στα τσιπ του WiFi που επιτρέπει στους χάκερς να «εκτελέσουν αυθαίρετο κώδικα»-να συνδεθούν με τη βιομηχανία ώστε να γίνει ανάληψη της συσκευής. Μέσω ενός τσιπ WiFi, ο χάκερ μπορεί να ελέγξει τον επεξεργαστή της συσκευής σας, το κεντρικό σύστημα του υπολογιστή σας που τρέχει όλα τα υπόλοιπα. 
Για να εκμεταλλευτεί τη ρωγμή του λογισμικού, γνωστό με το όνομα Broadpwn, το μόνο που κάνει ο χάκερ είναι να βρεθεί στην περιοχή της WiFi συσκευής σας, σύμφωνα με τον Nitay Artenstein, ερευνητή ασφάλειας στην εταιρία πληροφοριών Exodus Intelligence που εντόπισε το πρόβλημα και το ανέφερε. Η ρωγμή επηρεάζει εκατομμύρια Apple και Android συσκευές. Η ομάδα Android της Google δημοσίευσε στις αρχές του μήνα μια τροποποίηση για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα.
Για να κάνετε ενημέρωση του λογισμικού iOS, κατευθυνθείτε στις Ρυθμίσεις >Γενικές Ρυθμίσεις> Ενημέρωση Λογισμικού. Θα λάβετε ένα μήνυμα ενημέρωσης αναβάθμισης του λογισμικού ή ειδοποίηση ότι πρέπει να κατεβάσετε το iOS 10.3.3. Αν είστε κάτοχοι Mac, ανοίξτε το App Store και πατήστε πάνω στις Ενημερώσεις.

No comments:

Post a Comment