Ένας κρυµµένος µυκονιάτικος κήπος στο γραφικό σοκάκι της Παναχράντου άνοιξε τις πόρτες του αρχές Ιουνίου για να φιλοξενήσει ένα καινοτόµο concept store σε πρότυπα του εξωτερικού!


Κάτω από την πλούσια σκιά της ολάνθιστης µπουκαµβίλιας και διατηρώντας τα κυκλαδίτικα στοιχεία µε τους ασβεστωµένους τοίχους, δηµιουργήθηκε ένας open air χώρος που θυµίζει gallery.
Στο Κipos concept store µε την υπογραφή του ιδιοκτήτη, αρχιτέκτονα – interior designer Νικόλαου Λέριου συνυπάρχουν αρµονικά design έπιπλα δικής του κατασκευής, έργα τέχνης, ιδιαίτερα διακοσµητικά (από Ιταλία, Βέλγιο, Γαλλία και Δανία), πορσελάνινα κινέζικα βάζα, ethnic κοµµάτια, χειροποίητα χαλιά, hitech gadgets, αλλά και έξυπνες ιδέες για δώρα. Καθηµερινά 11:00-02:00.
who?
Νικόλαος Λεριός
Γεννηµένος και µεγαλωµένος στη Μύκονο, είχε από µικρός µέσα του το µικρόβιο της δηµιουργίας. Και µπορεί να πήγε για σπουδές στο Μιλάνο, όµως επέστρεψε στον τόπο του όπου ασχολείται εκτός των άλλων µε τις αναστηλώσεις παλιών κατοικιών. Όσο για τον σχεδιασµό επίπλων, αυτό είναι κάτι που προέκυψε στην πορεία από µια εσωτερική ανάγκη έκφρασης, αλλά κι ένα πηγαίο ταλέντο που βρήκε τον τέλειο εκφραστή του σε δικές του δηµιουργίες µε minimal γραµµές και 70’s αισθητική!
Παναχράντου 14, Τ. 22893 00955, n.lerios@hotmail.com