Saturday, July 1, 2017

BEYONCE-JAY  η παραθαλάσσια έπαυλη που ενοικιάζουν για 400 χιλ. δολάρια το μήνα

Στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια

Δεκαπέντε περίπου μέρες μετά τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους η 35χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια Beyonce και ο 48χρονος σύζυγός της Jay- Z μετακόμισαν πρόσφατα για καλοκαίρι στο παραθαλάσσιο σπίτι που ενοικιάζουν στο δημοφιλές Malibu της Καλιφόρνια. Μαζί τους είναι και η 5 ετών κορούλα τους Blue Ivy. Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται ακριβώς για σπίτι αλλά για μια τεράστια έπαυλη-υπερπαραγωγή για την οποία δίνουν ενοίκιο 400.000 δολάρια το μήνα και ονομάζεται La Villa Contenta.
Το ζευγάρι, που δεν κρύβει την πολυτελή ζωή που κάνει, αντίθετα συχνά την παρουσιάζει στα social media, θα μείνει εκεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Η συγκεκριμένη έπαυλη είναι μια από τις πιο όμορφες της περιοχής και διαθέτει ό,τι μπορεί να ζητήσει ακόμα και ο πιο απαιτητικός σταρ, όπως 10 μεγάλα υπνοδωμάτια με τζάκι και πολυτελή επίπλωση, 14 μπάνια, τραπεζαρία για 24 άτομα, κουζίνα με όλες τις ανέσεις, μαρμάρινα πατώματα, κελάρι με ακριβές ετικέτες κρασιών, αίθουσα κινηματογράφου, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, γήπεδο τένις και έναν υπέροχο κήπο με φοίνικες και τριαντάφυλλα.
Δίπλα από το ζευγάρι μένει η 50χρονη ηθοποιός Halle Berry, η οποία έχει ενοικιάσει και εκείνη ένα σπίτι, που βρίσκεται πάνω στη θάλασσα και για το οποίο δίνει ενοίκιο 100,000 δολάρια το μήνα. Άλλοι γνωστοί γείτονες του ζευγαριού είναι η Barbra Streisand, η Pamela Anderson και η Julia Roberts, οι οποίοι βρίσκονται κοντά στη θρυλική παραλία που γυρίστηκε η τηλεοπτική σειρά “Baywatch”.
   
 
 

No comments:

Post a Comment