Κι εκεί που λέγαµε ότι από τη Μύκονο δεν λείπει τίποτα, έκανε την εµφάνισή του φέτος τον Μάιο το MyCocoon hostel για να µας αποδείξει ότι κάναµε λάθος…


Ένα ολοκαίνουριο concept διαµονής ήρθε για να καλύψει τις ανάγκες ενός νεανικού κοινού, σε ένα πρωτοφανές και καινοτόµο look που συνδυάζει την τέχνη της φιλοξενίας µε τον stylish σχεδιασµό και τις εξαιρετικές τιµές!

Ξεχάστε όµως ότι είχατε στο µυαλό σας για τα hostel, καθώς εδώ µιλάµε για ένα αρχιτεκτονικό κόσµηµα, το οποίο φέρει την υπογραφή της εταιρείας Omniview! Η ιδέα προέκυψε από τα ταξίδια του ιδιοκτήτη στο εξωτερικό και το κενό που υπήρχε όσον αφορά τη low budget διαµονή σε έναν τόσο δηµοφιλή τουριστικό προορισµό, όπως η Μύκονος!
Το MyCocoon, µόλις 300 µ. από το Παλιό Λιµάνι, διαθέτει συνολικά 5 ιδιωτικούς και κοινόχρηστους φουτουριστικούς ultra design κοιτώνες µε µονά και διπλά κρεβάτια -τύπου κουκέτας- µε κοινόχρηστα ντουζ και wc, ορισµένα µάλιστα µε βεράντα ή µπαλκόνι!
Στο κάθε κρεβάτι αντιστοιχεί αποθηκευτικός χώρος µε locker και µπρίζα, ενώ διατίθενται σεντόνια και πετσέτες. Αξιοσηµείωτη, η έµφαση που δίνεται στην καθαριότητα!


Απρόσµενη έκπληξη, ο roof lounge χώρος µε την πισίνα που χαίρει εξαιρετικής θέας στον Γιαλό!
Όσο για την τιµή, ξεκινάει από €25/κρεβάτι!
Στις ίδιες εγκαταστάσεις και υπό ίδια διεύθυνση, η Hercules Car & Moto Rentalsπροσφέρει εκπτώσεις στους επισκέπτες του MyCocoon.
Kαμινάκι, Χώρα (απέναντι από την πιάτσα taxi), Τ. 22890 23168, www.hostelmykonos.com, info@hostelmykonos.com  Mycocoon Hostel Mykonos