Tuesday, July 25, 2017

ANANTARA VILAMOURA 

Aσιατική πολυτέλεια κάτω από τον ήλιο της Ιβηρικής

Ακόμα μία ασιατική αλυσίδα ξενοδοχείων που κάνει την εντυπωσιακή είσοδο της στην ευρωπαϊκή αγορά... 

Έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς της Πορτογαλίας, το τουριστικό θέρετρο της Vilamoura, στη νότια ακτογραμμή της επαρχίας Algarve, επέλεξε η φημισμένη εταιρεία ξενοδοχείων από την Μπανγκόκ, Anantara, για το νέο της πολυτελές resort. Μάλιστα, το Anantara Vilamoura είναι το πρώτο της ξενοδοχείο επί ευρωπαϊκού εδάφους, μετά την Ασία, την Αφρική, τη Μ. Ανατολή και τον Ινδικό Ωκεανό.
Ανοίγοντας τις πύλες του τον Απρίλιο, σε μία περιοχή που απευθύνεται κυρίως σε εύπορους τουρίστες από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τις βόρειες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς περιλαμβάνει έξι γήπεδα γκολφ, τη μεγαλύτερη μαρίνα της Πορτογαλίας, καζίνο, γήπεδα τένις και ιππασίας και βέβαια 5άστερα και 4άστερα ξενοδοχεία με πολυτελείς βίλες, το Anantara Vilamoura είναι ένα εντυπωσιακό σε μέγεθος -αλλά και στις ανέσεις του- resort με 280 δωμάτια και σουίτες, πέντε πισίνες και με πανοραμική θέα προς το γήπεδο γκολφ Oceânico Victoria που σχεδίασε ένας από τους θρύλους του αθλήματος, ο Arnold Palmer. Σε αντίθεση με τις ασιατικές ρίζες της εταιρείας, το Anantara Vilamouraείναι ένα κατεξοχήν ευρωπαϊκής αισθητικής ξενοδοχείο με μοντέρνα σχεδίαση και μίνιμαλ εσωτερική διακόσμηση, φινετσάτο, με πολλές ξύλινες επενδύσεις σε τοίχους, χωρίσματα και πατώματα, όλα τα δωμάτια έχουν πρόσβαση στη θέα προς την καταπράσινη πεδιάδα, ενώ παντού κυριαρχεί το φως του ήλιου που είναι άπλετο στην περιοχή.
Στο περίφημο εστιατόριο του, το Emo, η φημισμένη πορτογαλική κουζίνα κλέβει την παράσταση με τις θαλασσινές γεύσεις της, ενώ ο sommelier António Lopes προτείνει με ακρίβεια στους φιλοξενούμενους του τα καλύτερα από τα 350 θαυμαστά κρασιά της χώρας που τα τελευταία χρόνια η ποιότητα τους αναδεικνύεται όλο και περισσότερο. Φυσικά, όπως και σε κάθε ξενοδοχείο της Anantara, οι υπηρεσίες του spa είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο καθώς περιλαμβάνουν μεσογειακές θεραπείες, αυθεντικό τουρκικό χαμάμ με όλες τις τελετουργίες και βέβαια τη χρήση τοπικών προιόντων που είναι ιδιαιτέρως φημισμένα για τις χαλαρωτικές και θεραπευτικές τους ιδιότητες.
Περιττό να αναφέρουμε ότι όλοι οι εξωτερικοί χώροι του Anantara Vilamoura είναι εντυπωσιακοί, κυρίως τις βραδινές ώρες, καθώς οι αριστοτεχνικοί φωτισμοί δημιουργούν υπέροχες ατμόσφαιρες που μόνο στα ξενοχδοχεία της αλυσίδας συναντά κανείς…

No comments:

Post a Comment