Saturday, July 1, 2017

CITY CENTER ROSARIO

Ο παραμυθένιος γάμος του Λιονέλ Μέσι

Περίπου 250 προσκεκλημένοι ταξίδεψαν μέχρι την Αργεντινή για να παραστούν στο γάμο του 30χρονου σταρ της Μπαρτσελόνα

Ήταν ο γάμος της χρονιάς τόσο για την Αργεντινή όσο και για τον ποδοσφαιρικό κόσμο που του έχει προσώσει σχεδόν θεϊκή υπόσταση… Ο λόγος φυσικά για τον Λιονέλ Μέσι, τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του πλανήτη, που παντρεύτηκε χθες βράδυ τον παιδικό του έρωτα στη γενέτειρά του, το Ροσάριο, παρουσία δεκάδων εκλεκτών καλεσμένων, κυρίως από τον ποδοσφαιρικό χώρο.
Περίπου 250 προσκεκλημένοι ταξίδεψαν μέχρι την Αργεντινή για να παραστούν στο γάμο του 30χρονου σταρ της Μπαρτσελόνα και της κατά ένα χρόνο μικρότερής του Αντονέλα Ροκούτσο σε ένα τεράστιο εμπορικό κέντρο, το μεγαλύτερο στη Λατινική Αμερική, το City Center Φωτογράφοι είχαν παραταχθεί στις δυο πλευρές της εισόδου. Αλλά ήταν στη διακριτική ευχέρεια των προσκεκλημένων αν θα βαδίσουν στο κόκκινο χαλί ή θα μπουν διακριτικά από πλαϊνή είσοδο. Ο πρώτος που πάτησε το κόκκινο χαλί ήταν ο Καμερουνέζος Σαμουέλ Ετό, για να ακολουθήσουν ο Σέρχιο Αγουέρο με τη φίλη του Καρίνα, ο Σεσκ Φάμπρεγας και ο Εσεκιέλ Λαβέτσι.
Οι Αργεντίνοι ζούσαν εδώ και μέρες στο ρυθμό του γάμου στο Ροσάριο, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας περίπου 300 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Μπουένος Άιρες. Κάπου 150 δημοσιογράφοι έλαβαν άδεια να καλύψουν το «γάμο του αιώνα», όπως χαρακτηρίστηκε στην Αργεντινή, αλλά δεν είχαν πρόσβαση στην τελετή ή τη δεξίωση που δοθηκε αμέσως μετά.
Ο Μέσι ερωτεύθηκε την όμορφη Αντονέλα το 2008, στα 20 του χρόνια, ενώ μέχρι τότε, ήδη σούπερ ταλέντο αργεντίνικου ποδοσφαίρου, ανεβοκατέβαιναν στα πρωτοσέλιδα του Τύπου οι σχέσεις του με μοντέλα της Αργεντινής, όπως τις Macarena Lemos και Luciana Salazar. Με τη Ροκούτζο ο Μέσι γνωρίζονταν από παιδιά, από τα πέντε τους χρόνια όπως πρόσφατα είπε ο ίδιος, καθώς ήταν ξαδέρφη με τον καλύτερο του φίλο, επίσης ποδοσφαριστή, Λούκα Σκάλια. Το ζευγάρι είναι από τότε παντού μαζί και μάλιστα η Αντονέλα έχει ήδη χαρίσει δύο γιους στον ποδοσφαριστή, τον Τιάγκο (5 ετών) και τον Ματέο (2 ετών).

No comments:

Post a Comment